O mare abureală din partea lui. Singura opțiune a masculului este să marcheze, după care se mai gândește ce va face în continuare sau care va fi următoarea victimă. Să-ți spun ce aș face eu? I-aș da block la telefon, block la rețele de socializare. Dacă i s-a aprins ceva în suflet pentru tine, te vei trezi cu el la tine la ușă, cerându-și scuze că s-a grăbit și a fost mitocan. Dacă nu, îi vei descoperi caracterul adevărat. Așa că dacă nu vrei să te vezi în ceva filmări pe site-uri pentru adulți, fă cum am zis mai sus.
Eu zic să fi enorm! De atentă! și să nu fi inconștientă! să nu pui botul la vrăjeala! lui de doi lei! Nu! Te lăsa aburită! Fraierită! Dusă cu vorba! De toți ciuruiți care caută! Fete! și femei serioase săle Consume! Folosească! Să-și bată joc de inima și sufletul lor!
Eu zic să stai departe de el! Te vrea pentru trupul! corpul! Tău! Nimic altceva! Dacă îi oferi! Ce el doar atât vrea să obțină de la tine! Atunci! Ești om bun! Fată bună cuminte! Nu te lăsa folosită! Stai departe invidizi! Ca ăsta!
Un bărbat un băiat când iubește cu Adevărat! Din toată inima și tot sufletul lui! Niciodată nu se va rezuma, doar la ce are o femei în pantaloni!
Orice Bărbat Băiat serios Ne dorim vrem cu toată inima și tot sufletul nostru, o familie! și pentru asta neam dat și viața! totul pentru familia noastră!
Jegule ăla care a rostit cuvintele alea infecte! "Câ toți bărbați se atașează prin sex" Din cauza lui ăsta! Ajunge relațiile! căsnicile! Destrămate! își bat joc de fete și femei, iar ele după ne crede pe toți la fel!
Dragi Domnișoare! și Doamne fete și femei! Nu toți Băieți Bărbați, sănt ca, nenorocitul ăla! microbiomic! El a încercat săte folosească pentru trupul și corpul tău și ca săi iasă lui ca pe blat și ca unsă treaba! Nea băgat pe toți în aceeași oală!
Barbatii nu se "conecteaza" emotional cu o femeie prin sex, de obicei, cand cineva se grabeste sa faceti lucrul asta nu te vede ca pe ceva serios ci doar pe moment. Pe langa asta, nici macar nu isi da interesul sa faca intalnirile ceva nou ca sa "merite" sa ii acorzi privilegiul asta, sa nu mai zic ca timpul in care va cunoasteti e mic.
Daca ii spui "nu", ce o sa faca? Daca chiar simte ca nu mai poate, se poate satisface si singur pana cand prinzi mai multa incredere in el si accepti ideea asta, desi cred ca stii ca el nu te vede ca pe o iubita.
E doar o schemă; vrea doar sex.
Depinde de tine dacă i te oferi sau nu.
Părerea mea este că nu merită.
Blocheaza l este un obsedat, nu te iubeste si vrea doar sa isi satisfaca nevoiile lui sexuale fara sa tina cont de parerea ta sau de sentimentele tale, in fața lui nu esti decat o altă aventura, face sex cu tine si dupa te părăseste cum a facut cu altele.
anonim_4396 întreabă: