| Nathalie18 a întrebat:

De ce naiba noi, femeile suntem atrase de tipii aceia rai, indiferenti, nesimtiti? Si dc tinem atat de mult la persoanele de genul care nu ne apreciaza. daca un tip se comporta frumos cu mine nu e pe gustul meu.

22 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poate pentru că viața lor e guvernată doar de propriile reguli. Au siguranța faptului că indiferent de consecințe își aparțin. Poate pentru că aveți nevoie și de cineva care să vă pună la punct, pe bună dreptate. Nu ajungi nicăieri într-o relație unde e promovată mediocritatea. Bineînțeles sunt și motive mai banale și superficiale cum ar fi nevoia de adrenalină și dorința de a demonstra. Poate credeți că nu meritați mai mult. Parțial aveți dreptate.

| sweetys a răspuns:

Fiindca uram monotonia si ne place sa ne complicam viata. Am incercat sa stau cu un tip care ma iubeste si era atent cu mine si bla bla bla dar e foarte plictisitor si mi se facea rau de la prea mult romantism.

| RAY a răspuns:

Primul aspect este aspectul fizic,degeaba acel baiat are un caracter de om baiat cuminte,inteligenta de einstein ca nu va produce atractie fizica fizicul lui,in lipsa atractiei nu exista iubire,chimie etc
in trecut stramoasele noastre aveau de facut niste alegeri foarte grele,traim vremuri dramatice,foamete, moarte era la ordinul zilei, asa ca femeile faceau sex cu cei mai buni vanatorii posibili, cu masculul alfa si cei aprooiati lui, restul erau eliminati prin selectie naturala, sexuala, barbati au inventat monogamia acum 10 mii de ani, ceea ce a dus la faptul ca femeile numai avea puterea de a alege, femeile fiind scavele barbatilor mii de ani pana acum o suta de anii, azi creierul nostru e tot acolo in trecut, ne nastem cu anumite programari genetice, femeile aleg cei mai buni vanatori iar barbati ar alege toate fetele, in fapt 70/80% din barbati poseda gene care sunt slabe,dar viitorul va duce la scaderea natalitati si mai multi barbati frumosi,inalti,masculini, te atrag barbati indiferenti=ca sunt misteriosi, rai =pentru ca un vanator era rau,nesimtiti =pentru ca era legea junglei, si azi indivizi slabi,buni, cuminti nu prezinta interes sexului opus, voi preferati masculi agresivi, rai, lipsiti de sentimente, dar cu astia nu faci casa sa stii asa ca va folositi de providers de la 25 de anii in sus, femeile iubesc doar badboys iar cu baieti cuminti se compromit

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca voi sunteti femei, iar ca femei va plac barbatii.
Iar daca analizam dex-ul aflam ca definitia cuvantului "barbat" este:BĂRBÁT, -Ă, bărbați, -te, s. m., adj. I. S. m. 1. Persoană adultă de sex masculin. ♦ Om în toată firea. 2. Soț. II. Adj. (Rar) Curajos; voinic; harnic, activ. – Lat. barbatus.

BĂRBÁT1 ~tă (~ți, ~te) rar 1) Care este înzestrat cu forță fizică și curaj. 2) rar Care muncește mult și cu folos; harnic; laborios; vrednic. /

| GoldenZenith a răspuns:

Bineînțeles că nu este pe gustul tau. Mai mișto e unu' să îți mute falca și să te lase fără dinți. Minunat love struck sufletul pereche ideal.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

E bine macar ca stie ce ii place.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Perechea cea mai frumoasa, dintre un bataus si o fata cuminte,, e iesit din culisele cinemaului/

Răspuns utilizator avertizat
| GoldenZenith a răspuns (pentru florynstefan1):

Sunt fata. Nu îmi spune "man". Danke!

Ce întrebare. Nici nu te cunosc macar ca sa dau verdictul asta.

Wow. ce concluzie ai tras.

| AnastasiaK a răspuns:

Buna! E vorba despre niste tipare inconstiente de atractie. In general, subconstient, femeile cand intalnesc un barbat care nu le ofera atentie sau se comporta urat, isi doresc sa fie ele acelea carora o sa le ofere atentia si cu care o sa se comporte frumos. Asta le-ar face sa se simta unice pentru barbatul respectiv si, de ce nu, mult superioare altor femei care nu au reusit sa-i atraga atentia. Iar cam acesta este sentimentul pe care il cauta in general femeile intr-o relatie. De asemenea, mai functioneaza si principiul "fructului interzis" sau putem vorbi se despre dorinta de afirmare (unul care se comporta urat cu tine da impresia ca nu da doi bani pe tine si atunci devii aproape disperata sa-i arati valoarea ta...aici intervine si faimoasa replica "eu nu sunt ca restul").

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai palpitant asalaughingRai,indiferenti,aroganti, sarcastici, combinatia perfecta, nu?laughingNu stii tu sa-i diferentiezi, unii par asa dar stiu si sa se poarte frumos cu tine si sa te aprecieze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trait sa vad si eu pe una care nu mananca rahat cu "sufletul conteaza". Pot muri fericit. Multumesc!

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta era faza?! rolling on the floor Jesus!

| nhhv a răspuns:

Nu toate vrem tipi d-ăștia. Cu timpul veți duce lipsa unui bărbat care să vă iubească și veți da vina pe bărbatul pe care voi l-ați ales, ăla dur și rău.

| SpintGloz a răspuns:

Pentru ca noi vrem mereu ceva diferit si nu ceva simplu mai usor sa fi cu baiatul simplu dar baiatul diferit ni se pare mai interesant