anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,Deci am 16 ani si de curand sufar enorm haide-ti sa va spun si motivul : Deci eu sun clasa a 10 si prin februarie imi placea de un baiat foarte dragut dar foarte sarac (ma rog pentru mine nu conta) asa si intr-o buna zi aflu ca ma place alt baiat pe nume Mihai care mie nu-mi placea deloc de el.In ora de chimie se uita intr-una la mine si in acel moment m-am uitat si eu,nu ne puteam lua ochii unul de la celalalt pana cand profa de chimie i-a tras o palma lui mihai,Chestia e ca de atunci imi place enorm de mult. De atunci noi vorbim mult si intr-o zi m-a intrebat daca vr sa fiu cu el,Mie imi placea de el dar i-am spus nu deoarece bunicii mei nu-mi dau voie sa am prieteni,El nu stia ca imi place de el. El pe atunci era un baiat foarte sensibil,romantic etc,De cand l-am refuzat el s-a schimbat este la fel ca majoritatea baietilor se uita la fete doar la sanii si fund, Intrebarea mea este cum sa-l recuceresc ca am incercat prin naturalete dar nu merge, Multumesc acord Fundita :X

Răspuns Câştigător
| AlaturideIngeri a răspuns:

Buna!
Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el,sa-i spui ce simti cu adevarat pentru el(dar inainte de asta,gandeste-te bine daca il iubesti si vrei sa fii cu el,ca mai tarziu sa nu ajungi la concluzia ca tu nu simti nimic pentru el).
Si faza cu schimbatu' cred ca o face oarecum intentionat,sau poate nu vrea sa mai dea importanta altor fete,si de aceea se uita la fete doar la sani si fund; oricum,el te iubeste tot pe tine,dar nu mai are curajul sa insiste sa te convinga sa fii cu el dupa ce l-ai refuzat,oarecum i-ai cam calcat in picioare mandria,si un baiat tot ce are mai de pret este mandria.
Incearca tu sa vorbesti cu el,si daca vezi ca nu vrea,vorbeste cu altcineva sa te ajute,cu un prieten de-al lui de exemplu, cu care te intelegi bine,sa il ia si sa il aduca undeva unde sa fiti numai voi doi,si daca s-ar putea sa fie noapte ca sa fie mai romantic, sub clar de luna si mii de stele.
Si daca tu vrei cu adevarat sa fii cu el, nimeni dar nimeni nu se va putea impotrivii iubirii voastre, si asta trebuie sa faceti:sa luptati impreuna pentru dragostea voastra; daca asta va este scris sa traiti, asta veti trai, chiar daca nu vor fi de acord bunicii tai.
Sper sa poti fii cu el si iti doresc multa fericire.Te pup kiss

7 răspunsuri:
| Corinnààà a răspuns:

Care-i faza cu băiatul sărac? Da, ai pierdut ocazia să fi cu acel băiat Mihai. Dacă va regreta se va întoarce la tine.

| Cr1zzu a răspuns:

Pur si simplu fi tu insati si incearca sa ai o convorbire cu el afla ce il intereseaza si p el si ai sa vezi q o sa decurga totul binewinking FUNDA?

| AlaturideIngeri a răspuns:

Multumesc pentru fundita, si sper sa reusesti sa fii impreuna cu Mihai.
Te pup kiss

| Blayr a răspuns:

Ai avut şansa şi ai pierdut-o. Nu înţeleg care este faza de la început cu băiatul sărac!? Cu Mihai nu ştiu cum ai putea s-o rezolvi. Spune-i că te-ai îndrăgostit şi atunci ţi-a fost teamă să îţi faci un iubit de gura bunicilor tăi, dar acum, pentru că îl iubeşti, eşti gata să rişti (asta dacă bunicii tău nu sunt de acord nici acum). Succes!

| forsaken99 a răspuns (pentru Blayr):

Da da lo mintit ca no stiut de sentimentele ei.

| girafa19 a răspuns:

Intro zi cand iese de la scoala, il poti lua de mana si sa-i spui ceva de genul ca am sa-ti spun ceva, si cand treceti de restul copiilor sa incepi sal saruti si sa-i spui ca iti pare rau ca team refuzat prima data sau ceva de genul. sper ca te-am ajutat :* mult noroc big hug

| Irisfrumusika192q a răspuns:

Se pare ca Mihai, si-a schimbat atitudenea de cand l-ai refuzat, nu ezita spune-i adevarul, pentru el viata lui nu a mai avut nici un sens de cand tu i-ai ranit sentimentele, incearca sa ii spui lucrurile aste in fata si se va simti vinovat si va fi la fel ca inainte