anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Deci eu fac karate si este acolo un baiat pe care am început sa îl plac dintr-o dată acum un an și ceva.Dar acum sentimentul e foarte puternic.Mi se pare ca se tot uita la mine si nu știu daca mă place.Mi-e foarte rușine să îi spun ce simt ca să nu ma fac de râs. Poate ca chiar ma place dar daca este totul doar in capul meu? O sa va dau mai multe detalii daca cereți dar ajutați-ma cum să știu exact? Sau cum sa îl fac sa ma placă?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Tu fiind tot băiat? Dacă da, e cam delicat. Dar ai putea să îl inviți după antrenamente la un suc și să vorbiți. Vezi în funcție de cum merg lucrurile cât de mult poți să te deschizi.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru mihai69):

E fata si are 13 ani.

| mihai69 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

E mai simplu atunci.
Oricum, răspunsul rămâne valabil.

| eliancodrut a răspuns:

Tu ai citit prevederile Codului penal referitoare la relatii cu minori (copii) sub 13 ani? Pentru aceasta varsta nu este necesar sa faci sex ca sa fi judecat.

| Cineva2468 a răspuns (pentru eliancodrut):

Poftim? Am voie sa am relații la orice vârstă si el e minor băiatul! Ce sex? Tu ai văzut întrebarea? Sunt o fata de 13 ani si băiatul are 15.Care e problema?

| JohnnydeFeer a răspuns:

Du-te la el nu ai ce pierde.

| Cineva2468 a răspuns (pentru JohnnydeFeer):

Pai ma pot face de râs cu ceilalți colegi si va fi ciudat la antrenament etc

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru Cineva2468):

Dupa o sa regreti, Macar asa afli daca simte ceva.

| Cineva2468 a răspuns:

Si mi se pare ca prietenii lui zâmbesc când el e aproape de mine.Au mai fost semne dar nu știu sigur

| Kawhi a răspuns:

Doar fa i o schema cv de karate si se rezolva

| Cineva2468 a răspuns (pentru Kawhi):

Nu merge asa.Ma lupt cu fiecare de acolo nu e ca si cun e ceva wow