Si mi se pare ca prietenii lui zâmbesc când el e aproape de mine.Au mai fost semne dar nu știu sigur
Tu fiind tot băiat? Dacă da, e cam delicat. Dar ai putea să îl inviți după antrenamente la un suc și să vorbiți. Vezi în funcție de cum merg lucrurile cât de mult poți să te deschizi.
Nu merge asa.Ma lupt cu fiecare de acolo nu e ca si cun e ceva wow
Pai ma pot face de râs cu ceilalți colegi si va fi ciudat la antrenament etc
Tu ai citit prevederile Codului penal referitoare la relatii cu minori (copii) sub 13 ani? Pentru aceasta varsta nu este necesar sa faci sex ca sa fi judecat.
Poftim? Am voie sa am relații la orice vârstă si el e minor băiatul! Ce sex? Tu ai văzut întrebarea? Sunt o fata de 13 ani si băiatul are 15.Care e problema?
Ca fata este inca copil si este interzis de lege orice relatie fara acordul parintilor.
In al doilea rand nu am citit nicaieri ca baiatul are 15 ani.
Nu este deloc adevărat si copii de 5 ani pot avea relații dacă vor.Ce acordul părinților? Documentează-te te rog mai bine înainte sa răspunzi.Tu de la ce varsta ai avut relații? O trebuit părinții sa-ti semneze acte?
Te rog frumos să recitești tot ce am scris mai sus și să-mi spui unde ai vazut ceva despre vreun acord al părinților!
Sau tu de fapt nu ai vrut să îmi spui mie chestia asta, ci altcuiva?!?