| deutza a întrebat:

Deci sa va povestesc ce mi s-a intamplat. M-am despartit de prietenul meu si acum imi pare rau.Adica cand eu am zis despartire eram foarte nervoasa ca m-a ranit.Si peste 2 zile, adica ieri mi-a zis ca s-a combinat cu alta, cu care vorbea foarte mult.Insa azi mi-a zis ca nu e asa ca mi-a zis asta ca sa ma faca geloasa.Ciudat e ca el nu cred ca stie ce vrea.Adica imi spune ca ma iubeste, ma strange in brate, ma saruta, dar inca nu vrea sa auda de impacare. Mie azi mi s-a nascut verisoara si m-am gandit ca atunci cand o sa-i fie botezul sa ma duc la botez cu el dar nu ca si amici ci ca si iubiti.Nu stiu ce sa facsad Va rog ajutati-macrying Il vreau inapoicrying

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, mai asteapta putin sa se calmeze apele; el poate vrea sa se impace cu tine dar o ia incetul cu incetul, oricum gesturile care le are fata de tine, arata ca ii pasa de tine si ca te vrea aproape. Poate ca nu stie ce simte, e confuz, ori vrea sa te amageasca.Sunt mai multe variante.Deasemenea e posibil ca el sa nu mai vrea sa aiba o relatie, sa fie liber dar vorba aia:nici cu tine dar nici fara tine.
Ar trebui sa porti o discutie cu el si sa ii spui ce simti si sa spuna daca vrea sau nu impacare si daca refuza atunci nu ii mai permite nici tu sa faca aceste gesturi cu tine.

6 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

Ii spui clar! vrei sa fim din nou ca inainte? spunea pe un ton serios! daca spune DA e bine Daca spune NU asta e! treci mai departe! nu il mai lasa sa se joace cu sentimentele tale!

| denysse_5976 a răspuns:

Deutza tu il vrei inapoi dar el te mai vrea? Din ce ai spus tu, nu vrea sa auda de o impacare desi spune ca te iubeste.Incearca sa ai o discutie, pune ti cartile pe masa si vede ti la ce stadiul este relatia voastra, daca se mai poate continua. Daca te iubeste cum spune, lasa-l sa-si faca ordine in ganduri pentru ca in acest moment e clar ca nu stie ce vrea.

| Pacala a răspuns:

Pai daca te strange in brate, iti spune ca te iubeste si te saruta, ce impacare sa fie? Daca face toate astea, sunteti impreuna. Daca el crede sau spune altceva, poate e un pic cam prostut. Na, zic si eu happy

| Monica a răspuns:

Nu te grabi.Lasa-ti ca timpul sa le rezollve pe toate. El, simte ceva pentru tine.Nu are cum sa isi piarda sentimentele, dupa o relatie indelungata. Vrea sa iti demonstreze ca el este cocosul, ca poate sa faca ce vrea, mai exact. Nicidecum nu s-a combinat cu alta si daca chiar a facut-o, nu s-a pus cu respectiva pentru ca simtea ceva pentru tine. Proprie experienta.Cum ai mentionat mai sus, ti-a marturisit ca a vrut sa te faca geloasa.Sa vada daca regreti si daca mai ti la el!
Nu te grabi. Daca va iubiti cu adevarat, lucrurile se vor reglementa mai devreme sau mai tarziu!

| ÅñdRa a răspuns:

Buna. Spune-i ca vrei sa fi-ti impreuna... dar tu ai spus ca el te iubeste... dar nu vrea sa auda de o impacare. Sper sa nu zica ca te iubeste doar asa ca sa se mai joace cu tinesad. Cred ce cel mai bine ar fi sa ai o discutie serioasa cu el.

| Padrino a răspuns:

Daca te tine "in priza" cu gesturi de tandrete, dar cu toate astea nu vrea sa fie cu tine s-ar putea sa fii iubita de rezerva.