Iti pot oferi eu o imbratisare calduroasa daca vrei
ai intalnit persoane superficiale probabil care nu au vazut, si cunoscut persoana dincolo de fizicul ei. frumusetea e trecatoare, cu caracterul ramanem pentru totdeauna. in legatura cu refuzatul, ai capatat o anxietate din cauza numeroaselor refuzuri, ar trebui next time sa vorbesti mai deschis despre aceasta "problema" sa stie si partenerul sa nu ai eventual un alt refuz.in legatura cu cosurile sunt sigur ca vei scapa cu ajutorul unui dermatolog bun, nu iti pierde speranta nu ai dat de doctorul potrivit atata tot.s-ar putea ca acneea ta sa fie da natura hormonala.
Nu te descuraja. Astfel de lucruri se mai intampla. Felicitari (daca chiar) ca esti asa cum ai descris, pretenoasa. Acum, lasand chestia cu... sufletul conteaza si alte lucruri. Da, chiar ala conteaza. Doar ca stii si tu care este problema. Chiar tu ai descris-o. Pana la urma iti trebuie un sfat pentru ce? Sa treci peste aceasta "perioada"?
O sa treaca si perioada asta, cand o sa vina acea persoana potrivita, nici nu mai conteaza ca s-au intamplat aceste lucruri si ca ai "asteptat" atat.
Sau, hai sa incercam sa rezolvam problema. Adica tu. In primul rand, daca simti ca esti intr-un anumit fel si esti complexata de acest lucru, schimba asta. Cosurile sunt problema? Poate nu ai gasit tu produsul potrivit. Incearca Effaclar DUO de la Roche Posay, il gasesti in farmacie. Desi este vreo 60 de RON un tub de numai 40ml, face minuni. O gramada de persoane sunt multumite de el (parca fac reclama la top-shop
)
In al doilea rand, perceptia. Da, asta este. S-a intamplat s-a intamplat. Nu trebuie sa te simti prost, desi inevitabil o faci. Esti perfecta asa cum esti, sigur o sa vina si acel baiat care o sa faca sa te simti fericita. Nu dispera. Si daca ai strans perna pana acum ce? Cu capul pe ce mai dormi?
Continua sa fii deschisa, ca pana acum, la orice convorbire, nu trebuie sa dai inapoi. Daca nu simti momentul sa te intalnesti, nu te intalnesti atunci. Continui sa vorbesti cu cineva pana cand se apropie de suflet si nu mai conteaza restul. O sa vezi ca o sa fie totul ok. Pana atunci o sa se rezolve si problema cu cosurile.
Fa-ti ordine in minte, o minte sanatoasa este un corp sanatos, elibereaza-te de acest stres si o sa vezi ca zilele o sa treaca altfel.
Nu prea avem cu ce sa te ajutam mai mult, sper doar ca te simti putin mai bine (sau chiar mai mult). Iti doresc o seara buna in continuare.
Trebuie sa ai incredere in tine, sa te iubesti si aunci o vor face si ceilalti.
Pai ai incercat sa te duci la un dermatolog ca sa scapi de cosuri si cautati un băiat care sa te placă asa cum esti, dar de unde esti si cati ani ai? Sau ai Facebook
Ești sigură că este din cauza coșurilor? Dacă erai creștină într-o Biserică de pocăiți fizicul nu era o problemă.
Chiar și așa, orice băiat cât de cât deștept știe că acele coșuri nu vor rămâne acolo după o bucată de vreme.
Nu ești grasă?(la mine "grasă" este orice fată care nu este fit, nu stau să explic și termeni precum "skinny-fat")
Sau nu cumva ai ridicat ștacheta prea sus?
Spui "nimeni nu are nevoie de iubirea mea", dacă tu însuți nu ai nevoie de propria-Ți iubire cum ai pretenția ca altcineva sa vrea o iubire pe care chiar tu nu o dorești.
Problema e la tine nicidecum nu are treabă cu fizicul, este un tipar greșit înrădăcinat in mintea ta.
Cam nimeni nu se percepe pe sine ca având un fizic de invidiat, dar asta nu ne împiedică să ne găsim „jumătăți"...![]()
Și chiar am cunoscut fete care nu arătau bine deloc, fie la față, fie la corp, dar tot și-au aflat o pereche.
Așadar, mai lucrează puțin la tine, la încrederea și stima de sine, apoi mergi înainte cu fruntea sus, fără să ții cont de „eșecuri"; ele nu sunt decât niște lecții ce trebuie învățate.
Si eu am 21 si sunt virgin. Si te inteleg perfect. Mai nou, din depresii am dat-o in atacuri de panica. Daca vrei sa vorbim, da-mi mesaj in privat
Am incercat sa iti trimit mesaj dar nu pot fiindca esti utilizator junior.
Acum înțelegi si tu ce ce în sufletul uratilor ca noi, e mișto asa-i o astfel de viata
)) serbane serbane pai tu esti prea urat pentru ea sa puteti vorbi
De la 21 deja daca te prinde 26 ne *** cred ca ai sa te spanzuri
Păi cred că băieți de genul vrea. Toate vor băieți frumoși din cap până în picioare și six pack, dar nu vor să recunoască.
Ah și bănuiesc că spui asta doar pentru că îți e lene sa mergi la sala
E vorba de o fata aici ''urata'' cum ea isi spune ca nu isi poate gasi iubit si eram si noi curiosi ce fel de baieti ar vrea ea, trebuie sa fii prea prost sa crezi ca o fata NU ISI POATE GASI un BAIAT indiferent de felul in care ea arata
Cică și da am vorbit și cu băieți de pe internet, pe internet nu ai ce să găsești decât tipi/ori tipe care vor doar sex. Doar nu crezi că îți găsești sufletul pereche prin taste.
Nu are vreo legătură fizicul cu asta.
De vina e anxietatea care o ai și nu o zic din răutate, că și eu sunt asa. Am coșuri dar nu mă plang, cine mă place așa cum sunt, nu o deranjează imperfecțiunile mele.
Doar daca standardele ei sunt mult ridicate si crede-ma am vazut fete urate la toate capitolele care tot aveau prieteni dar de nivelul lor
Nu ai de unde sa ști dacă e urâtă sau nu, că multe fete care arata normal sau binișor au insecuritati cat casa.
Ce voiam eu sa semnalez e ipocrizenia de care dai dovada, păi tu nu te uiți și nu ai vrea o tipa care e dotată. Zi nu, că te și cred.
Da numai că, voi nu prea sunteți băieți, ăștia care va plângeți într-una pa net, măcar pentru ea e de înțeles că e fata. Dar voi ce scuza aveti? Că nici una că ea sa zicem daca chiar nu arata bine, nu s-ar uita la voi.
Pai eu asta am vrut sa subliniez in p l m, ma faci sa vorbesc iar urat sa iau ban, ca fata daca esti urata tot vrei spuma intelegi, ca baiat daca esti urat ai sanse sa mori singur in secolul 21 ce e greu de inteles sau o faci pe prostul cu noi
Ai toate șansele din lume dacă ești urât și gras, pitic și pe deasupra mai și dai vina pe tipe că se uită alții mai arătoși ca tine, din frustrare sexuală că nu cordesti nimic.
Dar dacă ai grija de tine și te îmbunătățești pe toate aspectele, sunt șanse destul de mari sa te aleagă vreuna, fata și înălțimea oricum nu le poți schimba dar poți alte chestii sa le îmbunătățești, un urât frustrat, e mai rau decât un urât chipeș cu stil si cu simțul umorului care arata și se comportă sexy.
Pai uite ca eu sunt destul de inalt! Am aproape 6ft, inca 3 cm si ajung la standardul femeilor in inaltime! M-as duce la sala sa fac 6pack,dar tot cam degeaba daca faţa mea e de tocilar lipit! Pentru ca faţa e cea mai importanta, corpul focos e si el bun, dar de figura te indragostesti! Iar legat de ce ai spus tu la final, un urat nu poate fi chipes si nici sexy! Adica uita-te la poza mea de profil! Chiar crezi ca eu as putea fi sexy in ochii femeilor? NU! Orice as face! Dar m-m cam impacat cu gandul singuratatii de ceva timp! Eu acum nu ma plang, se numeste ca iau pilula neagra si accept adevarul!