anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Situația sta in felul urmator..Am 20 ani si nu am avut niciodata prieten si motivul este unul foarte cert, da sunt o fata urâtă, am o grămadă de cosuri pe care incerc sa le tratez de ani de zile dar fara rezultat si da, am vorbit cu baieti si pe internet dar dupa ce am iesit cu ei nu au mai vrut să vorbească cu mine si de vina nu era comportamentul, ci fizicul. Sunt o fata normală, vorbăreață, prietenoasa...Si chiar daca ma mai abordează cineva pe internet nu am curaj sa ma mai întâlnesc de frica sa nu fiu iarăși refuzată...de cand ma stiu am strâns în brațe doar perna pentru ca nimeni nu are nevoie de iubirea mea. Imi puteti da si mie un sfat sau mai e cineva in situatia mea sa ma înțeleagă?

35 răspunsuri:
| TFL a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu frate toti sunteti buni la sfaturi pe aici

| TFL a răspuns (pentru anonim_4396):

Am deviat de la subiect, o fata oricat de naspa ar fi daca vrea sa fie intr-o relatie o poate face oricand, acum daca ea viseaza la baieti gen Vin Diesel e stricat vina ei

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru mihai69):

Uratele isi gasesc rapid pereche pentru ca perechiile lor sunt la fel de urate, si sunt constienti ca altii nu se uita la ei, se complac si poc relatie pana la adanci batraneti

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Din punctul meu de vedere nu arăți rău la față, numai că ai gâtul subțire și lung, ce da poate fi îmbunătățit la sala. Prin "neck curl/neck extension"
Caută pe google "neck transformation". Ti-ar da UN aspect mai masculin. Vezi diferență.
Tipele nu sunt atrase neapărat de abdomen, 6pack și alte rahaturi. Sunt atrase de lățime si picioare. De chestiile care le observi și tu la ele, dar dacă mergi la sala doar să arăți bine pentru sexul opus degeaba mergi. Îți trebuie alte motivații. Eu merg sa scap de stres și de frustrările sexuale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ok,voi tine cont de sfat! Poate chiar ma va ajuta!