Nu. cred ca nu m-am exprimat cum trebuie voiam sa spun ca dupa mica erectie el a pus mana pe chestiuta lui si dupa s-a sters pe mana si putin pe chestiuta si dupa a pus mana pe mine pe deasupra si nu a ajuns pana la locul unde se baga [gaura]
si dupa eu m-am urcat deasupra si ca sa fiu mai explicita chestiuta lui era lipita de burta LUI. si eu eram lipita de ea ...si nu am stat mult asa cateva secunde sa zic asa 10... pe acolo
Lumee va rog eu mult spuneti-mi din experienta nu din auzite! LA CEL MAI EXPLICIT RASPUNS DAU FUNDA
Trebuie sa stii ca spermatozoizii vor cauta sa ajunga la destinatie. Asta este meseria lor. Daca el te-a atins cu "chestiuta " lui si nu te-ai spalat in secunda imediat urmatoare, exista pericolul sa ramai insarcinata. Dar dupa doua zile nu-ti vei da seama nicioadata. Nici macar Mama Omida nu-ti va putea spune asta. Va trebui sa mai astepti ca sa vezi daca iti intarzie menstruatia...
:-s oare contraceptile isi facusera efectul?! adica sunt atatea ore in care cred ca am eliminat laptele ala
Prietene, vrei sa ne injuram sau care-i problema ta? Se vede clar ca ai evoluat din maimuta, atata timp cat tu nu stii ca spermatozoizii au capacitatea de a trai si in afara organismului (ce-i drept nu pentru foarte mult timp ). Cand mai inveti cateva injurii, sa te prezinti aici ca sa-ti spun acum cati ani i-am invatat pe cei de la care le-ai auzit tu.
Nu te supara, dar cred ca ar trebui sa te meditezi la romana si apoi sa postezi pe TPU. ca nu inteleg nimic din ce vrei sa ne intrebi.o zi buna!
Fitiar chestiuta sa-ti fie, chestiute in sus chestiute in jos, m-am prapadit de ras la intrebarea asta , ce nebuni mai sunteti ma, in ultima vremea la dragoste si sex am vazut numai intrebari penibile puse de copii mici, dar asta e mai nebuneasca si imi place ca va mai si distrati si nu treceti direct la cotaiala ca cainii, bravo, a. si in legatura cu intrebarea, stai linistita, nu ai nimic, faceti asta in continuare cu chestiutele voastre.
Fa-ti un test de sarcina ca sa scapi de indoieli dar sunt 0. 0000001% sanse sa fii insarcinata, Bafta