Daca este timid,oricat de mult ti-ai dori ca totul sa fie la fel ca inainte nu va mai fi,nu va mai avea prea multa incredere in tine,nu se va mai deschide in fata ta, nu se va mai implica la fel de mult (va avea tot timpul imresia ca este in zadar, si va ramane singut dupa o vreme). Este foarte greu sa castigi increderea unui introvertit, dar o pierzi extrem de repede (ironic).
Ai fost o perioada impreuna cu el si totusi n-ai reusit sa-l cunosti mai bine, crezi ca a doua oara te vei descurca mai bine?
"Cred ca inca mai tine la mine."Doar pentru ca se intimideaza in prezenta unei persoane nu inseamna ca o place.
Cel mai bine ar fi sa-l intrebi personal daca mai aveti o sansa.Desigur...exista sanse foarte mari ca despartirea de tine sa-l fi afectat mai mult decat crezi si cel mai bine ar fi sa-l lasi in pace (mai ales daca nici macar tu nu stii ce vrei de la el).
Pai eu zic sa incerci sa vb cu el si sa ii spui daca mai da o sansa relatieiei voastre , eu cred ca el inca te mai iubeste, parerea mea deci incearca bafta
Spune-i ca il mai iubesti si vrei sa fiti din nou impreuna, daca accepta inseamna ca inca te mai iubeste si el
Amaliaaaalala întreabă: