OK, atunci o sa fiu mai explicit. Cand tu ai orgasm, ai jos niste contractii destul de puternice. Este imposibil sa nu observe. Este posibil ca tu sa nu ai inca orgasm, nu toata lumea il are de la inceput. Nu e nici o problema, o sa vina cu timpul.
Daca este prima data pentru tine de unde sti ca ceea ce ti-a facut ala a fost un cunilingus?
Cand el e acolo jos, se vede clar daca ai avut sau nu orgasm. Se pare ca si la el este prima data
Nu prea cred ca la el este pentru prima data deoarece are 22 de ani
.Si sunt cu el de 4 luni
OK, atunci o sa fiu mai explicit. Cand tu ai orgasm, ai jos niste contractii destul de puternice. Este imposibil sa nu observe. Este posibil ca tu sa nu ai inca orgasm, nu toata lumea il are de la inceput. Nu e nici o problema, o sa vina cu timpul.
Orgasmul, draga mea... Pentru inceput cand apare ti se zbate foarte tare muschiul din zona abdominala si muschii picioarelor si ai un fel de senzatie gen ca si cum ti-ar veni sa urinezi. Daca continua, intr-un fel sau altul ai sa o faci, numai ca nu e chiar urina si ai sa te simti excelent dupa! :3 si daca nu e prima data cand o face e cam grav, pentru tine, adica gandeste-te cate p*sarici saruti tu!
))))))
))))))
Nu se poate sa fie si bun si sa fie ea prima, nu crezi?
Nu se stie nicio data, pana la urma nu e mare inginerie sa lingi acolo jos! :O Nu iti trebuie nici.un curs, ceva clase de absolvit...
)
Pai asa cum baietii termina si fetele termina :3... cred ca la asta s-a referit!
http://www.tpu.ro/......-intampla/