Este normal, ești iubita lui, nu este un gest iesit din comun, acum tu alegi daca vrei acest lucru sau nu. S-a cam saturat de așteptat, și și-ar cam dori ceva, au trecut totuși 4 luni. Eu n-aș trimite cui cere, ci cui merita, fără sa ceara acest lucru
Nu e ok, nici n-ai idee unde pot ajunge pozele alea. Nu trimite nimanui poze nud.
"ține la mine" mai gandeste-te. Vei sti cu adevarat lucrul asta cand dai de greu.
Nu este normal la nimeni sa aiba poza nud cu iubitul(a). Cred ca pentru el este un fetis si o vrea sa se masturbeze cu gandul cum ti-ar trageo.
E iubita lui bro, e normal
Nu, nu-i normal. Chiar daca sunt sot si sotie, este ceva urat sa ai o asemenea poza a nevestei sau al sotului. Daca divorteaza si o foloseste ca santaj? Trebuie sa mai si gandim.
Si daca nu o foloseste? Trebuie sa ai incredere maxima ca sa trm asa ceva, daca e pers potrivita merita, eu spre exemplu n am trimis nudurile pe cate le am primit niciodata
De unde stii ca nu cade in mana cuiva? In al doilea rand, cunosc 2 cazuri concrete cand au fost folosite dupa divort ca santaj.
Dar tu de unde stii ca, cad in mainile cuiva? Totul tine de incredere
Depinde de vârsta voastră în primul rând. La 14 ani? E o problema. La 30? Nu.
Eu unul nu sunt adeptul pozelor nud. Pentru ca acele poze se pot "rataci" si pe la alte persoane. Si e nasol cand peste cativa ani sau chiar luni, altcineva vede pozele alea. Daca vrei sa vezi persoana iubita goala, mergi la ea si fa dragoste atunci pe moment. Ce rost are sa pastrezi poze nud in telefon?
Nu este prea normal. La ce sa ii trebuiasca poze cand te are pe tine live? Cred ca are alte intentii.
Miruna333 ai o gândire foarte proasta daca tu chiar consideri "normal" ca o fata să își expună corpul pe rețele sociale, indiferent dacă e iubitul sau oricine altcineva. Poate astăzi este împreună cu acel băiat dar mâine poate să o amenințe ca va trimite pozele indecente cu ea și doamne ferește apar alte probleme. Poate fii cu acel băiat și un an de zile, nu contează ceea ce își dorește el, ci ceea ce este confortabil pentru ea. Niciodată să nu te grăbești în alegerile pe care le faci sau ai de gând să le faci, băieții sunt foarte imprevizibili și dacă azi te fac să te simți cea mai bună persoană din viața lor, mâine se vor preface ca nici nu te cunosc. Ai mare grijă cu aceste persoane și cu cerințele lor!