Cucereste-o, impresioneaz-o, arata-i ca i poti oferi mai mult decat ii ofera prietenul ei.Incearca cu flori, sau invit o intr-un loc deosebit exact ca in filmele alea cu adolescenti. Te asigur ca va merge
. Fetele apreciaza orice ompliment marunt sau un gest dragut, deci fi pe faza si nu mai astepta. Actioneaza!
Nu cred ca e plictisita de ala ca altfel n-ar mai sta cu el de atata timp, dar ca ''orice fata'' mai flirteaza si cu altii, dar nu neaparat in sensul serios!
E normal chiar sa-i placa de tine ca baiat, dar atata timp cat il iubeste pe ala nu ai ce face...
Probabil i-ai starnit interesul cu ''vei fii a mea'', dar crede-ma ca mai ai mult pana sa o cuceresti!
Recomandarea mea ar fi sa inveti in primul rand utilitatea unor chesti ca: "." (punct) "," (virgula) "!" (semnul exclamarii) "?" (semnul intrebarii) si (mai ales!) "-" (cratima). Astea te vor ajuta sa-ti pui un pic ideile in ordine si sa-ti dai seama ca si femeile au nevoie sa se simta curtate. Poate ca un flirt nevinovat este sarea si piperul care sa dea gust relatiei care deja o are.
Un barbat daca vede ceva ce-si doreste se duce si isi ia singur. Daca i-ai zis ca o sa faci tot ce poti sa o faci a ta tine-te de cuvant. Ea poate vrea sa vada cat de mult iti respecti angajamentele... sau poate vrea o aventura discreta.
Sunt baiatul care ascris intrebarea: acum se comporta ciudat asa stiti ma evita nu inteleg de ce ce s-a intamplat deci nu inteleff atunci credeam ca ma place si simteam dar acum nu mai stiu adica ma evitsa sa zic asa dar nu inteleg am intrbato si a zis ca o doare capul nu i-am facut nimic sau sa fi vb de ea deci nu mai inteleg cititi si asta ca o completaree...si mai astet pareri