| Dydy_7659 a întrebat:

Buna fetelorhappy Sa va povestesc. Una dintre prietenele mele care imi este si colega de clasa. Este insarcinatastraight face Am aflat astazi si ma ramas socata! ea mi-a cerut sf cum sa ii spuna lu maicasa? Problema este forte complicata.sad din pacate suntem ultimul an avem si bac iar situatia de acasa nu e pre roz. Ea este cu baiatul acela de 5 ani desi mama ei nu il accepta dar totusi a lasat-o cu el. Mama ei este o fire forte dificila si nu ar intelegeosad ar da-o afara din casa, ar puno sa avorteze si multe alte lucruri. Voi daca ati fi in situatia ei? ce ati face? Si mai ales cum sa ii spuna lu maicasa? Va rog am nevoie de cele mai bune sfaturi. va pupkiss

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

I-as spune mamei, as merge la ginecolog si as avorta.Doar nu o sa imi abandonez viitorul de dragul unor clipe de placerewaiting
Cat de meschin ar suna, prioritatea ar trebui sa fie intotdeauna persoana ta.Ca sa respecti pe altii trebuie sa te respecti pe tine ca om, sa iti respecti visurile si mai ales, sa iti asumi consecintele

| deea40 a răspuns:

Nu stiu ei as face cam asa... mai intai miashi cauta un loc unde sa lucrez. apoi mash duce la ea si iashi spune uite nu stiu cum sa iti spun dar... am ramas insarcinata. si daca mama miar zice sa ies afara din casa. miash cauta chirie si mash muta cu el daca vrea daca nu singura. a si am uitat iash zice in ziua in acre iau salarul. si daca ea zice ca dac vreau sa mai stau cu ea in casa trebuie sa avortez siash zice cam asa nu. si as pleca. adiak e destul de mare incat sa isi gaseasca un loc de munca. a si as rugao si pe prietena mea cea imi buna sa ma ajute. sper ca te-am ajutat

| denysame a răspuns:

Da ar trebui neaparat sa ii spuna garantat. Da stiu cum e si eu am niste parinti mai'tigniti' la cap ca so spun si eu pe romanstehappy. dar ar trebui sa ii spuna.sau daca nu vrea sa afle parintii dar ar trebui sa faca avort.este foarte dificil dar nu ai ce sa-i faci.

| Ionutzz97 a răspuns:

Mai bine sa nu afle mama ei sa avorteze fara ca ea sa stie si spune-i ca alta daca cand face sex sa foloseasca prezervativ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic... eventual sa faca avort fara sa stie ai ei bineinteles in perioada asta ar trebui sustinuta de prietenul ei...