Cel mai simplu lucru: ignor-o! Daca vine fa-te ca nu o vezi si daca vine si se ia de tine spune-i: "Eu nu vorbesc cu replici!" Sau vorbeste-i frumos... Daca e sa te ia la bataie cred ca o sa sara colegele tale pentru tine...
Sper ca ti-am fost de ajutor si multa bafta!
Daca vine la tine si incepe sa monteze teatru o iei de gat si ii sucesti putin mana, te duci la director sau la un profesor si ii zici ca dansa are chef de bataie. Daca ai probleme si nu o poti stapani rogi si tu un prieten/a sa te ajute, daca mergi singura fuge si nu o vezi in acelasi loc.
1 spune i la prietenul tau sa te apere ca din cauza asta ai incurcat`o cu fata aia si 2 nu te gandesti sa ii dai papucii?
Fuga e rusinoasa dar sanatoasa sau ai putea sa-i zici iubitului tau sa te apare, nu conteaza ca aia e mai amre decat el cu 1 an, poate sa fie si cu 3 ani nu poti compara un baiat cu o fata la bataie
Buna! In primul rand nu ar trebui sa accepti k iubitul tau sa primeasca telefoane si mesaje de la alte fete.si in al doilea rand nu le lasa sa iti influenteze relatia.Si dupa cum ai spus si u chiar daca vine acea fata la tine nu te cobori la nivelul ei, daca vezi k incearca sa dea in tine abia atunci poti sa actionezi si u.doar n-ai sa o lasi sa te bata.Si spune-i iubitului tau clar sa le spuna sa nu il mai sune.sa stearga nr lui.si el al lor si gata. Daca nu merge nici asa sa isi schimbe nr si sa nu le mai dea la altele
Pai daca esti la scoala sau afara si ea vine la tine sa vb frumos cu ea si daca sare la bataie ii prinzi mana si ii zici sa inceteze
De unde esti?
Ca poate te ajut eu
Va multumesc la toti va-as da funda dar nu pot si de aceea voi alege un singur castigator.Va multumesc inca o data:*
Sa iei un par si so astepti dupa usa. sau daca nu. iubitul tau sa faca cevaa de aia e barbat lol