Ceea ce iti doresti tu nue a bine sincer si eu gandeam asa... tatal meu a murit acum 2 luni si ceva acus 3 luni doamne ce urat a fost
si inca este mama e plecata si nu stiu ce sa cred despre ea sunt doar cu fratele meu eu trebuie sa am grija de tot bani cheltuieli si intru si la liceu desi nu cred ca o sa il termin am niste bunici infecti si totusi nu renunt si nu stiu de cum trebuie sa iei intiativa daca astepti asa cum faci tu mori de alte cauze nu de ce vrei tu sa mori tu nu ma\i ai pe nimeni dar eu mai am un copil de 5 ani la urma urmei si eu sunt tot un copil uneori ma gndesc de ce am meritata asta si nu ii raspunde nimeni la intrebarea asta incearca sa faci vorbesti cuu cineva prieteni nu stiu macar tu ai acesti parinti eu doar unul.
bafta
E normal sa suferi fara parinti tai, dar gasesti consolarea in alta parte bunici veri matusi prieteni nu trebuie sa omori.mama ta poate a plecat acolo sa munceasca nu ca nu ii pasa de tine.iar cu tati e normal sa te certi pentru ca ei nu prea inteleg du-te l bunici. suno pe mama ta si spune-i ca ai nevoie de ea.pana sa te omori incearca sa fi fericita
Ai innebunit cum sa faci asta? viata este unica si trebuie traita. cati ani ai?
Raspunsul lui @madutza ar trebui sa te puna putin pe ganduri: gandeste`te la cei care mai au doar o zi de trait, la cei care au boli incurabile, precum cancerul, ei poate au familii, si sunt constienti ca nu`si vor vedea copii crescand si asezandu`se la casele lor. indiferent care ar fi motivul, nu merita.
poate putini dintre noi nu au trecut prin situatii de acest gen. eud e exemplu am trecut: am luat un pumn de antibiotice in urma cu 2 ani, si gandindu`ma la tot ce voi lasa in urma mea, la prieteni, la familie, la iubit, m-a facut sa merg si sa le vomit pe toate. si asa am facut, am ramas cu ceva sechele dupa fapta mea, dar sa zicem ca a trecut!
lasa-i incolo de parintit daca nu te mai cauta, cauta`ti u prieteni, dupa poza de la avatar, vad ca esti frumoasa, ai o viata inainte, nu ti`o distruge!
numai bine, si alege cu capu`, nu cu inima!
te pup sa ai grija de tine:*
Off,ai bunici,verisori,matusi,unchi?
Mergi la ei si vorbeste cu ei poate,vor sa iti fie alaturi,cum trebuia sa iti fie mama, sau chiar tata![]()
Dar nu incerca sa iti iei viata, pentru ca esti speciala intr.un fel sau altul.
De ce sa o faci? Viata merge inainte.
Succes:*
Inainte sa te omori traieste 3zile la maXim, f#tai la greu, maraton kamasutra in 3 zile, alcool pana nu mai poti...si abia dupa sa te gandesti la moarte, si idei
spanzura-te, bea clor, taieti venele, umple un ghiozdan cu pietre, i-al in spate si arunca-te intr-o apa adanca
Mai blondo stai calma nu face asta ce am te comporti ca o "nebuna" scuze cam specificat asa nu trebuie sa faci asta mai e usor sa spui vreau sa mor dar cand mori nu e asa de usor. stai cuminte
@Haouse ma iesi mai bine dupa TPU date dracu te crezi jmecheri si esti un panpalau de 30 kg si 15 ani si gta te doare in **** mars in **** mea de idiot cineva un administrator sai dea ban ai niste fiteee cumparate din Lydl cu 1 leu
Buna, Blonda!
Foarte trista povestea ta![]()
Furadanul este foarte eficient in astfel de situatii.
O sa primesti raspunsuri de genu: nu faci bine!, ia-ti gandul de la asta!
Insa eu, exceptie fiind iti urez o moarte chinuita ![]()
Sa imi spui daca otrava a fost buna.
Bafta!
Draga...crezi ca esti singura in situatia asta? Si parintii mei sunt plecati in strainatate si vorbim foarte rar.Si eu credeam ca nu le pasa de mine...si nu imi mai gaseam rostul.Ei sunt parintii tai.Normal ca le pasa de tine! Nu iti lua viata! Viata merita traita!
Fa-ti prieteni, cauta pe cineva care sa-ti fie aproape.Doar cei ce nu pot infrunta viata isi pun capat zilelor.Nu face greseala asta! Gandeste-te bine!
Ai grija de tine!
Pai daca parintii tai sunt plecati.u unde stai nu ai pe nimeni? o matusa o bunica o sora o verisoara?
Fetito, nu se merita in viata asta sa te omori pentru nimic. Si in plus, sunt convins ca parintii tai, daca au plecat afara nu au plecat din prea mult bine, nu? S-au sa iti poata oferi tie un viitor. Cred ca ar trebui sa le fii recunoscatoare pentru ca ei fac niste sacrificii si ar trebui sa ii intelegi nu sa iti iei viata. Think about it!
Esti nebuna? un intelept a zis:,,oricat de grea e viata,moartea e mult mai rea'' incearca sa te imprietenesti cu niste oameni,gasesteti,,anturajul'' discuta cu parinti,trebuie sa rezolvi intr-un fel,fara pastile, droguri, cutite sau chesti de genu...ca?
Nu trebuie sa spui asta... Sunt siguraa ca in viata ta exista o persoana care te iubeste sau daca nu exista va exista cu siguranta! Daca te omori nu vei rezolva nimic doar o viata ai nu 10. Ar fi bine sa ai mai multe vieti, in prima sa gresesti, in a doua sa inveti sin greselile facute si tot asa dar din pacate ai doar o singura viata si bucura-te de ea chiar daca lucrurile nu sunt asa cum ti-ai dorii tu sa fie... Sper sa poti sa treci peste asta. Mult noroc!
Creed ca ai luat-o razna Dumnezeu ti-a dat viata ca so traiesti si sa te rog la el nu ca sa tio iei nai nici un drept in primul rand sa faci asta oricat de dureros ar fi si in al 2-lea rand vei crede ca vei scapa ei bine nu daca te omori nici nai voie sa fi inmormantata ci arsa pentru ca Dumnezeu nu te va primi o sa te duci direct in iad mai bine du-te la biserica roaga-te si mai bine sa ai 50 de ani de cin decat o eternitate Bfta
Doamne esthi nebuna? dusa cu capu? cum vrei sa faci asa ceva? Trebuie sa-ti traiesthi viata nu sa o termini! si cred ca ai dupa mine vreo 20-22 de ani dupa poza! in orice caz : scoateti tampeniile astea din cap!
Buna
in primul rand tin sa mentionez ca esti foarte frumoasa daca esti tu in poza.si ca ar trebui sa fii nebuna sa faci asta! draga mea,viata e grea, foarte grea dar trebuie traita, si eu am parintii plecati de fapt tatal meu m-a abondoanat dar mama e plecata in strainatate si tine foarte mult la mine.am avut situatii cand am vrut sa ma sinucid de n ori canddadeam de probleme f.grave! dar din fericire exista solutii pentru orice problema! tu esti frumoasa, iti poti gasi usor un job, poti sa stai la un prieten.eu de exemplu dau la modelling
e foarte nasol ca parintii nu le pasa de tine, poate sunt foarte okupati ca in strainatate se munceste foarte mult.stai linistita, ai rabdare, timpul te va ajuta enorm sa te"vindeci"! nu ceda.rezista,incearca sa invetii sa faci fata, incearca sa inveti sa traiesti