| DariaZ a întrebat:

Buna! Inițial cred ca am avut candidoza vaginala, deoarece am avut scurgeri albe, branzoase si mancarime in zona intima. Am folosit ovul canesten gyn uno, nu mi- a trecut mâncărimea, dupa 3 zile am folosit iar ovul canesten gyn uno, am luat o pastila de fluconazol si ulterior tratament cu candisept, sunt la a 2 a zi de tratament. Acum mi-a venit si menstruația, deci nu pot sa vad daca mai am scurgerea alba, însă ma mănâncă in continuare labiile mici pe interior. De fiecare data când am avut candida dupa ce foloseam canesten gyn uno sau fluconazol, imi trecea. Urmează sa ma programez la ginecolog, dar sigur nu ma va primi imediat, însă până ma duc, ce credeți ca as putea sa am? Sunt activa sexual, numai cu soțul meu. Ce pot avea si ce recomandați pentru aceasta mancarime? Menționez faptul ca mâncărimea o am mai ales cand ma ating sau ma ștergi, spăl, uneori o simt si asa cand stau, dar mai putin.

5 răspunsuri:
| just4ubr2015 a răspuns:

Fa si tu dragoste mai des si dusuri dese acolo si igiena mai multa.

| marianmarian0000 a răspuns:

Usturime ai la contactul sexual?

| DariaZ explică (pentru marianmarian0000):

Nu, nu am

| sweetys a răspuns:

Și soțul tău trebuie să se trateze, el în momentul de față este purtător și o să o țineți așa până la adânci bătrâneți. Încearcă să faci și spălături vaginale cu tantum rosa până ajungi la medic. Și evită produsele cu zahăr, ele ajută dezvoltarea candidei

| Violleta2022 a răspuns:

Spala-te cu apa calduta si bicarbonat de sodiu iar mancarimile vor dispare, asta pana iti trece menstra si poti ajunge la ginecolog ca sa-ti faci un test vaginal, sa vezi cu ce esti infectata.