| Alinutza_8819 a întrebat:

Buna l-am visat pe fostul meu iubit.Eram pe strada si de-o data il vad pe el, dar nu ca m-as fi impacat cu el. Dar am trecut pe langa el si el s-a uitat la mine si eu dupa aia eram foarte curioasa sa ma duc dupa el sa vad unde se duce.Si dupa aia ia-m pierdut urma si nu-s eram asa disperata ca nu stiam unde s-a dus, si nu pot sa zic ca nu ma mai gandesc la el ca ma gandesc pentru ca inca il iubesc.Vam zis visul meu pentru ca nu stiu ce inseamna ma puteti ajuta voi va rog. kiss

Răspuns Câştigător
| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

O sa iti fac o descriere cat se poate de scurta a visului, de obicei visele reflecta dorinta din subconstient adica partea care ne comanda intr-un mod mai ascuns, in cazul asta ceva s-a terminat brusc in relatia voastra iar o idee a ramas acolo implantata si neterminata, iar ideea asta sa transferat din vis in constientul zilnic adica a crescut de accea ai postat aici totusi pana la urma, prima data trebuie sa iti pui gandurile in ordine si sa stii ca vrei sigur accea persoana nu mai tarziu sa te trezesti intr-o relatie care nu mai are mult sens, si cum ziceam daca ai terminat legatura brusc cu el, ai putea sa il contactezi sa vorbiti si sa fiti prieteni pentru inceput, dar zici ca inca simti ca il iubesti ti-am zis doar esentialul pentru o detaliere mai amanuntita trebuie mai multa informatie sa zici, dar in mod principal toate visele si sentimentele se mentin cand o persoana a fost de comun acord sa o paraseasca si una nu, neimpacarea cu faptul ca persoana a disparut prea brusc poate mentine sentimentele astea mult timp in viata depinde de persoana, dar daca totusi vrei sa te impaci cu el si nu sti cum posteaza un raspuns aici, si o sa iti raspund, mult succes.

4 răspunsuri:
| alonet a răspuns:

Visele vin multe din ele din desertaciunea gandurilor, asa ca stai relaxata

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Daca vrei sa te vindeci de el, trebuie sa stopezi orice contact cu el, doar pana la urma e vina lui nu? cu toate ca contactul se face o data la 2 luni el totusi exista! iar de accea dupa un anumit timp, o sa te intrebi in gandul tau eu is aici, el e acolo, ce i de facut? deci el creeaza un efect invers te suna iar tie iti starneste dorinta in tine, daca totusi nu reusesti, sa il uiti iti propun sa il suni sa vb 2 min cu el dar nu mai mult! ca sa te sune el dupa aia, si te va suna probabil daca nu te suna gandeste-te, ca nu te merita, din cauza ca nu te-a sunat si cu asta basta, sunt destui baieti trebuie sa te impaci cu tine, si sa iei controlul daca de ex te impaci cu el daca te tradeaza ar trebui sa discuti cu el asa i zici uite 1 luna nici nu vreau sa ma mai vezi si daca el chiar simte ceva o sa astepte daca in decurs o sa isi gaseasca alta, e doar un simplu arc care sare din pat in altu si meriti pe cineva care te iubeste, dar sincer nu iti recomand sa te impaci doar daca sti un lucru sigur, ca se poate schimba el! si ca sa poti afla ca se poate schimba il pui la incercare, dar nu la incercare facandu-ti poftele, bani sau altele, ca de exemplu il rogi sa te ajute cu ceva sau ceva de gen, daca refuza accepta ca nu a fost sa fie nu incerca sa arunci vina pe tine! sau pe el in mod special, secretu e daca accepti ca a fost o vina comuna sau nu a fost sa fie iar atunci devi impacata cu tine, si nu o sa il mai ai resentimente ca de ce nu ai fost cu el, deci cum ziceam mai sus daca nu mai vrei sa ti-l amintesti il suni stai de vorba cu el si i zici ca sa nu te mai sune pentru ca tu ai vrea mai mult de la el iar el este indiferent daca reactioneaza urat zii bine si inchide si nu mai raspunde niciodata, pentru tine e ca un cutit in inima daca te tine in suspans sunandu-te la 2 luni, deci ori inchei trecutul, ori incerci reimpacarea, puteti ramane prieteni dar doar cand nu mai ai sentimente, si inca ceva nu incerca sa incerci fortat sa il uiti! asta va inrautati lucrurile incearca sa fii calma si sa iti gasesti un punct de echilibru in altceva nu un el, lasate purtata de val, nu de valul asta de acum pe care esti de celalat nou care vine, ca si cum in fiecare dimineata te trezesti la minute diferite, ore, secunde si asa mai departe lasa sa fie ce a fi, astept sa vad cum a descurs si ce decizie ai luat, sper ca am fost de ajutor si ai intales ceva din ce am scris.mult succes

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa lamuriti motivul pentru care v-ati certat si sa va impacati.Sau chair inseamna sa nu ii dai importanta prea multa.Nu sunt sigura :-s

| Alinutza_8819 explică:

Claudiu eu intr-un fel am vrut sa ma despart de el pentru ca ma mintea foarte mult imi zicea ca o sa se impace cu prietena mea doar ca sa o... Si peurma eu n-am mai suportat sa stau intr-o mintiuna de asta care imi face mie rau.Si totusi nu stiu ce sa fac inima imi zice sa ma impac cu el dar mintea imi zice ca nu si totusi deodata am pierdut legatura cu el.Cateodata la o luna 2 ma mai cauta el da asa eu nu il caut si nu stiu ce sa zic dupa mine eu nu stiu ce sa fac.Deaia am si postat aici pentru ca vreau putin ajutor