| AdaIoana18 a întrebat:

Buna la toti! Prietenul meu s-a mutat din bloc de la mine si nu stiu unde s-a mutat in ultimul timp am fost retrasi unul cu altul dar acum este prea tarziu ce as putea sa fac sa il uit pentru ca doar la el ma gandesc incontinu... Il iubesc nespus de mult si imi este greu sa cred ca nu il mai vad ca si inainte in 2009 eram foarte apropiati dar acum nu stiu ce s-a intamplat. Va rog dati-mi niste sfaturi ce asputea sa fac... Ms anticipat va pupkiss

7 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Daca nu ti-a zis unde se muta, e rau sad
Ceva s-a schimbat intre voi, dar daca tu ai decis ca sa il uiti, e decizia ta si trebuie respectata. Poate a mai bine asa!
Iesi in oras cu prieteni nu te izola in casa ca altfel nu vei reusi sa il uiti.Scapa de orice amintire legata de voi doi sau impacheteaza`le intr-o cutie si pune`le undeva ca sa nu iti fie la indemana(in garaj, pivnitza, debara etc). Distreaza`te cu prieteni tai caci pana la urma doar cu ei si eventual iesi in cautarea unei noi iubiri.Succes.

| Lorelai a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa nu te mai gandesti o perioada la el! Nu stiu sigur daca la varsta ta e vorba de iubire, insa incearca sa ai activitati care te pot ajuta sa uiti de el. Daca nu ti-a spus unde se muta, am impresia ca baiatul asta nu merita "iubirea ta". Cu timpul o sa-l uiti, o sa vezi! O sa intalnesti alt baiat mult mai bun decat acesta! Succes!

| Mirela a răspuns:

Pai daca nu ti. a zis unde se muta straight face

poate nu vrea sa. ti zic sa va despartiti si sa. ti raneasa sentimentele.si a decis ca prin faptul ca nu va mai vedeti, nu mai vorbiti, nu mai stii nimic d el.il uiti la el.

>big grin

| zoricuta a răspuns:

Eu nu inteleg ce fel de prieten ti-a fost daca nu ti-a spus unde se muta.Ca doar nu e agent secret. Eu as zice sa-l uiti si sa cauti pe cineva serios care te pretuieste si este gata sa-ti impartaseasca si cele mai adanci si intunecate secrete. Daca tinea la tine ar fi continuat relatia si daca se muta la celalalt capat al planetei sau cel putin ar fi discutat unele aspecte ale mutarii lui. Bafta si nu uita ca viata continua si mereu ne aduce ceva frumos.

| Aviiana a răspuns:

Daca nu ti-a zis unde se muta, e rau dar ai putea sal suni(daca mai ai nr lui de telefon). Stiu ca nu e cel mai bun sfat dar... sper sa te ajute.

| ancutsza a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie cu tine. Doar ca eu trebuie sa-l vad in fiecare zi desi stiu ca nu mai ma iubeste. Uratsad. CA sa-l uit eu incerc sa ma uit la filme sa ascult muzica vesela. Sa ma gandesc tot timpul la altceva. Inca nu functioneaza poate pe viitor laughing
Incearca si tu. Succes! :*

| ancutsza a răspuns:

Sunt in aceasi situatie cu tine . Doar ca eu trebuie sa-l vad in fiecare zi desi stiu ca nu mai ma iubeste . Uratsad . CA sa-l uit eu incerc sa ma uit la filme sa ascult muzica vesela . Sa ma gandesc tot timpul la altceva . Inca nu functioneaza poate pe viitor laughing
Incearca si tu . Succes ! :*