| adriana167892 a întrebat:

Bună! Mă confrunt de ceva timp cu o problemă și nu știu ce să mai cred, va rog sa mă ajutați.
Luna trecută l am prins pe iubitul meu cum dădea apreciere și mesaj la altele pe tiktok. L am iertat și i am explicat cat se poate de clar că mă deranjează acest lucru întrucât eu nu îl fac. Atunci el a promis că se va schimba și a decis să își șteargă contul de tiktok.
După câteva zile în care nu a avut tiktok și a făcut alt cont ( despre care eu nu trebuia să aflu), un cont fals pe care posta videoclipuri cu citate. Pe acest cont a urmărit timp de 3 săptămâni sute de femei. Am decis sa fac un cont fals de tiktok să îl testez cumva. Pe contul fals mi-a apreciat toate postările și mi-a scris că sunt frumoasă, apoi a încercat să afle mai multe despre mine ( contul fals). In final i am cerut Facebook ul și a dat numele lui ( confirmarea că el era pe cont). Când i am trimis a zis că nu este el ci altcineva iar acum mă acuză pe mine că am creat acel cont și că nu am avut încredere în el de la început.
Va rog să mă ajutați cu un sfat și să mi spuneți ce părere aveți. Personal consider că dacă m-a mințit de data aceasta daca îl voi ierta va face la fel

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

El te minte și se uită după altele, tu nu poți avea încredere în el și-l spionezi. Ce rost mai are relația asta în care nu există sinceritate, încredere și respect reciproc?

| adriana167892 explică (pentru johnnny123):

Mi am cam pierdut încrederea când am văzut că urmărește femei cu filmulețe indecente. J am dat o a doua șansă și am sperat că se va schimba insa văd că face la fel

| johnnny123 a răspuns (pentru adriana167892):

Deci? Ce rost mai are relația?