anonim_4396
| Anonim întreabă:

Mi-a întârziat ciclul menstrual si am făcut un test de sarcina, mi-au aparut cele două liniuțe dar cea de la control foarte pronunțată si cea de la test ștearsă. Îmi puteti spune ce înseamnă?

5 răspunsuri:
| Mejdej a răspuns:

Esti gravida. Nu stiu daca asta iti doreai dar da esti gravida., daca era sa nu fi aparea doar prima liniuta dar odata ce a aparut a doua linie oricat de stearsa ar fi ea esti insarcinata. Succes

| xutza a răspuns:

Sper ca e o gluma, dar mai fa cel putin doua teste, dimineata, la prima urinare din zi. daca apar doua liniute, esti insarcinata si sper ca te bucuri, daca apare doar una, nu esti.

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice test de sarcina efectuat pe baza de urina trebuie sa fie repetat dupa 4-5 zile pentru ca noul rezultat sa confirme sau sa infirme primul rezultat. Insa in astfel de situatii este indicat ca testul de sarcina sa fie efectuat intr-un laborator de analize medicale printr-o analiza de sange, fiindca rezultatul acestui tip de test are o acuratete de peste 98% si din acest motiv este considerat ca fiind valabil si corect, fiind acceptat si de medicul ginecolog care va urma sa te ia in evidenta sa. Multa sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul este slab pozitiv si trebuie repetat din prima urina de dimineata dupa 3-4 zile. Sper ca l-ai interpretat corect, adica dupa 5 minute de la efectuare, fiindca daca l-ai lasat mai mult si l-ai interpretat prea tarziu, poti avea parte de o eroare (din cauza uscarii)

| Emilian65 a răspuns:

Inseamna ca esti gravida.