| yubitha a întrebat:

nu am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, dar am stat dezbracati dar nu s-a intamplat absolut nimic, nu a avut loc penetrarea sau altceva, este posibil sa fii ramas insarcinata? ast rasp si fara mistouri

Răspuns Câştigător
| Byuska a răspuns:

Draga cum sa ramai gravida daca nu ati facut nimic numa daca ati stat dezbracati.Ca sa ramai gravida trebuie sa faceti mai multe nu doar sa stati dezbracati.Ar fi Romania(si nu doar Romania si alte tari) plina/e de copii daca sar face copii asa de "usor". Stai linistat nu esti gravida.

P.S.Citeste mai multe pe net despre cum se fac copii sau intreaba pe alti care stiuwinking

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este foarte neclar ce spui tu. Am stat dezbracati nu inseamna nimic (in acelasi pat, in aceeasi camera). Tu esti singura care stii daca lichid preejaculator sau sperma de la el au ajuns pe vulva sau in vaginul tau. Daca nu, nu poti fi insarcinata.

| PussicatDolls a răspuns:

Buna Yubitha
Nu,nu vei ramane insarcinata deoarece prietenul tau nu a ejaculat, si nici nu va`ti "atins".
Deci, stai linisita si bafta!

| Nicky29 a răspuns:

Pai daca el nu si-a dat drumu nu ai cum sa fi ramas insarcinata.Numai in cazu in care isi datea drumu in tine sau te penetra existau sanse sa ramai insarcinata asa nu.

| anca13 a răspuns:

Da,o sa nasti doi copii la fel de"destepti" ca tine. Pune mana pe carte fetitz-o ca iar ramai corigenta!

| Buttercup30 a răspuns:

N-ai intretinut un raport sexual si nu ai ramas insarcinata rolling eyes

| zizibela a răspuns:

Nu! daca nu s-a "atins" de tine! Nu s-a inatmplat nimicbig grinhappy

esti in perioada de experimentarehee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Afdsa a răspuns:

Daca nu a avut loc penetrarea, nu ai cum sa ramai insarcinata.

| MysteriousOfficial a răspuns:

Atata timp cat nu a ejaculat, nu. Cat timp a ejaculat... exista sanse, dar foarte, foarte mici. Depinde si de perioada in care erai, mai fertila sau mai nefertila, si de cat de aproape ati stat in acele momente. Oricum, eu nu prea cred ca exista sansa de a fi ramas.

| Alleecs a răspuns:

Nu

| georgy30 a răspuns:

Nu

| AlexutzaPPV a răspuns:

Nu! Nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu s-a intamplat nimic happy

| Katalin02 a răspuns:

rolling on the floor)) ba daca dau search la prostie sigur gasesc o poza cu tine acolo rolling on the floor) cum ma asa intrebare, da ma si-a dat drumu prematur pe cearceaf tu din greseala te-ai pus acolo, si ai ramas gravida, ne vedem peste 9 luni cand nasti, o sa ne intrebi atunci "ce nume sa ii dau la copil?" bah frate puneti limita de varsta pe site ceva, ca uni abereaza rau de tot

| MiHaI a răspuns:

Deci e f amuzanta intrebarea naai cum sa ramai insarcinata ce draq n-ai cum

| pacha a răspuns:

Nu, daca actul sexual nu a avut loc nu se poate ramane insarcinata. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum. Doar daca avea loc penetrarea si ejacularea in vaginul tau puteai ramane insarcinata... daca nu s-a intamplat nimic poti sta linistita ca nu ai patit nimic :*

| mihaelaroxy a răspuns:

Nu

| deliuta a răspuns:

Nu stai linistita.