| Krisuuuu a întrebat:

Buna!
Pe data de 25 iulie i-am făcut un oral iubitului meu, iar el a ejaculat in gura mea. Dupa aceasta eu am scuipat sperma, m-am sters cu apa si servelete, el a urinat si am continuat sa ii fac oral(vrand sa incepem apoi "partida" propriu-zisa).Si-a pus prezervativul, am continuat sa ii fac putin oral, dupa care am introdus putin(o singura data, fara alte miscari de du-te-vino) penisul in vagin, anuland astfel actul sexual. Ziua urmatoare mi-a venit menstruatia normal.
Exista sanse sa fi "supravietuit" vreun spermatozoid in saliva mea, care apoi sa ajunga in vagin?(adica si-a dat drumul in gura mea, am scuipat m-am sters cu apa si un servetel, iar apoi am continuat sa ii fac oral peste prezervativ)- just scared..Am nevoie de pareri..Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Reiese in mod absolut cert si sigur faptul ca actul sexual descris de tine, a fost intretinut fix in ULTIMA ZI a ciclului menstrual, fiindca ai mentionat ca : ''Ziua urmatoare mi-a venit menstruatia normal.'' si in consecinta a inceput urmatorul ciclu menstrual.
Pentru informarea corecta a ta, in mod normal trebuia sa cunosti deja faptul ca ULTIMA ZI a ciclului menstrual este/reprezinta o zi 100%/ABSOLUT INFERTILA si din acest motiv chiar si daca ar fi ajuns in vaginul ''pasaricii'' tale intreaga cantitate de sperma si toti spermatozoizi care exista pe aceasta planeta si in acel caz in mod absolut sigur era cu totul IMPOSIBIL sa se formeze sarcina.
Fiindca ultimele 9-10 zile situate inaintea zilei de menstruatie sunt 100% INFERTILE, formarea sarcinii in aceasta perioada este cu TOTUL IMPOSIBILA. Multa sanatate!

| Krisuuuu explică (pentru corbulalbrosu):

Pe 25 a fost actul, iar pe 26 mi-a venit menstruatia, adica ziua de 26 a fost prima zi a ciclului

| Krisuuuu explică (pentru corbulalbrosu):

Stiam lucrurile acestea..insa am stat stresata..Cred ca este bine totusi ca am intrebat, pentru a fi sigura 100%. Multumesc mult, mult pentru raspuns!

10 răspunsuri:
| YourKitty10 a răspuns:

Nu sunt șanse.

| Stefan2266 a răspuns:

Sperma care este inghitita nu poate ajunge in vagin si/sau in uter. Nu este o legatura intre aparatul reproducator si cel digestiv. S-a eliminat prin urina!
Stai linistita!

| Krisuuuu explică (pentru Stefan2266):

Am scuipat-o dupa care i-am facut oar oral si am introdus si penisul o singura data.Mi.e teama sa nu fii ramas spermatozoizi in cavitatea bucala, care apoi sa se fi transferat pe penis in timpul celui de al 2 lea oral.

| Stefan2266 a răspuns (pentru Krisuuuu):

A purtat unul dintre voi prezervativ?

| Stefan2266 a răspuns (pentru Stefan2266):

In actul propriu-zis? Nu in oral!

| Krisuuuu explică (pentru Stefan2266):

Dupa ce a ejaculat in gura mea, si.a pus prezervativ ca sa incepem sa facem partida propriu-zis

| Krisuuuu explică (pentru Stefan2266):

Nu ai inteles... dupa ce a ejaculat in gura mea, am pus prezervativ si am continuat sa ii fac oral, apoi am introdus penisul in vagin

| Krisuuuu explică (pentru Stefan2266):

Da,dar dupa am continuat sa ii fac oral peste prezervativ.Sunt sanse sa fi ramas spermatozoizi in cavitatea mea bucala care sa fi ramas pe prezervativ in urma oralului?