Nu îți mai fă relații, majoritatea se încheie cu despărțirea, ceea ce cauzează foarte multă suferință. Pur și simplu nu merită.
Icoana ta, și crucea ta să-ți fie munca ta! Recomand cu toată inima mea cu tot sufletul meu real și Adevărat oricărui tânără Adolescent, și indiferent de vârstă! ținețvă de muncă băieți! Nu mai sânt vremurile ce erau o dată, din potrivă se va înrăutăți! mult mai rău decât sa ajuns în zilele de astăzi, vă rog eu frumos!, țineți-vă tată de muncă! și nu vă mai distrugeți, sufletul și inima!, pentru oamenii ne serioși!
Nu esti un om de "aventura" daca incerci cu altcineva, daca relatia trecuta nu a mers. Ci pur si simplu, treci peste si mergi inainte.
E perfect normal ce simti. Prima iubire nu se uita niciodata, deci o sa cam suferi o perioada. Insa sa stii ca la un moment dat iti trece. Mai iesi afara cu prietenii/colegii, si fa ceva constructiv incat sa treci mai usor peste situatia asta.
Fete cu care sa te intelegi vei mai gasi, deci nu e chiar capat de lume.
Lasa ca o sa rasara si soarele pe strada ta, asa ca capul sus si privirea inainte! Mai ai multe de invatat.
P.S. nu baga in seama negativistii si oamenii care te trag in jos. Tu stii cel mai bine ce este bine pentru tine.
Hai că ai primit sfaturi, unul și unul!
Da, prima iubire e cea mai intensă, chiar dacă nu întotdeauna durează...
Nu ai practic ce să faci, decât să prețuiești clipele frumoase si să mergi mai departe.
Ocupă-ți timpul cu activități - sport, studiu, ceva voluntariat... Ajută.
Simplu, cand o pereche de adidasi se rup, ii inlocuiesti sau ii repari.
Fie incerci sa discuti cu acea fata, sa afli fara ca ea sa stie tot ce ii place, de la flori si pana la mancare sau muzica. Incearca sa intelegi cum a ajuns ea sa fie ea. (suna ciudat stiu)
Sau varianta 2, o inlocuiesti cu alta chit ca nu simti nimic emotional cu ea, dar minte-te ca e ea, cea care inca te bantuie.
Daca cat timp nu ati mai vorbit nu te-a inlocuit ea cu alt baiat si stii ca ea inca te "asteapta" ca sa spun asa, ai putea sa te schimbi temporar pentru ea sa fi la asteptarile ei de iubit. In cazul in care ea nu mai vrea nimic si chiar e serioasa cand spune asta, atunci treci la altcineva, s-a terminat.
Mihacatalin1555 întreabă: