| SAKIRA_9871 a întrebat:

Problema mea este ca am 14 ani si am un san mai mare si unul mai mic, ma ingrijoreaza ff tare. o sa ramana asa pentru tot restul vietii?:O:O:Oimi doresc sa il am pe cel drept la fel de mare ca cel stang... ce pot sa fac cu asta? dati-mi sfaturi

nu ii am f dezvoltati.cryingcrying. exista sanse sa ii am egali?cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| GabyTzu_1295 a răspuns:

Toti ti-au raspuns la intrebarelaughing,
Fii atenta : motivul pentru care ai un san mai mare si unul mai mic este urmatorul, tu faci mai mult efort cu dreapta (scrii, mananaci,cari o sacosa etc) de aceea muschii de la mana dreapta,inclusiv pieptul (sanul ) drept este mai dezvoltat si iti da parerea ca ai sanul mai mic,dar in realitate,pentru ca este mai dezvoltat,iti sta drept sanul,iar cel stang mai lasat un pic,pentru ca nu lucrezi cu stanga la fel cum lucrezi cu dreapta happy.
Sper sa-ti fie de folos raspunsul meu...
si daca vrei cu adevarat sa ii ai egali, apuca-te de sala si numai purta sutien... datorita sutienului, sanii se lasahee hee
succes.

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da exista, daca iti faci operatie. Nu au toate fetele sanii inegali, dar o mare parte da. Nu este nici o problema, de fapt cred ca problema ta este aspectul fizic, dar cu sutien se rezolva. happy

| Lovely a răspuns:

Ai 14 ani. Uneori se intampla ca sanii sa se dezvolte sparat, este ceva hormonal. Intreab-o pa mama ta daca a patit si ea la fel. Poate e genetic.tot ce poti face acum este sa astepti. in majoritatea cazurilor, dupa terminarea procesului de pubertatea aceasta problema dispare. daca totusi vrei sa iti ajuti si tu organismul in aceasta problema uite cam ce poti face:
- fa flotari. ajuta musculatura.
-cand faci dus, la final alterneaza dusul rece cu cel cald. Ajuta la o textura mai buna a pielii sanilor
- nu dormi mereu pe ei.
- nu purta sutiene prea stramte

Ai grija de tine!>big grin

| dreamygirl a răspuns:

Nicio femeie (care nu are operatie de "ajustare" a marimii sanilor)nu ii are perfect egali...Ai doar 14 ani.Deocamdata treci prin vaste transformari ...Nu cred ca mai tarziu diferenta va fi semnificativa insa nu este ceva ce nu se poate rezolva!
happy

| marthaa a răspuns:

Nu exista sanse sa-i ai egali. Unul din sani va fi putin mai mare.Dar dupa ce te vei dezvolta complet nu va fi o diferenta foarte mare intre ei.

| ciucanca41 a răspuns:

Nu enici o problema toate femeile au un san mai mare unl mai mic dar pentru asta nu trebuie sa-ti faci probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in primul rand calmeaza-te.
Asa ii aveam si eu, doctora a zis pentru ca ma dezvolt.
Si cresc pe rand.
Partea a doua e asa, nu ai cum sa ii ai la fel.

| BlackAngel_4349 a răspuns:

Niciodata, sanul stang este in totdeauna mai mare decat dreptul...

| RadioPlay a răspuns:

Pentru radio. dati add radio_play