Din punctul meu de vedere da. Dar nu scrie nicaieri ca trebui sa fii musai epilata in zona daca tu te simti ok asa.
O fetita, stand in balconul bisericii scuipa. O vede popa si ii spune: Te blestem ca atunci cand vei fi mare, sa-ti creasca o pisica intre picioare." Fetita nu a dat importanta acestui fapt, dar cand a venit vremea a inceput sa-i creasca parul si in aceasta zona a corpului. S-a suparat fetita si nu a putut afla nimeni de ce este suparata. Fiind in vacanta de vara, mama ei a trimis-o pe fetita la bunica. Incet in incet bunica a aflat de ce este suparata. Bunica i-a spus ca toate femeile au asa ceva. Vazand ca fata nu crede, bunica ridica fusta si-i arata. Fetita priveste si graieste: Da bunica, dar a dumitale e sura si a mea e neagra. La care bunica ii spune: Lasa nepoata mea, ca atunci cand pisica ta va prinde atatia soareci, cati a prins a mea, si a ta va fi sura.
Am povestit aceasta "fapta" cu dilema: daca bunica era epilata, cum facea sa o convinga pe nepoata ca este ceva normal sa-i creasca par intre picioar?
E bine, chiar daca nu esti epilata complet, macar taiat parul scurt, deoarece am patit ca mi-am tait penisul intr-un fir de par. Dar nici foarte scurt, ca se face ca o perie aspra si il inteapa pe partener.
Asta e o intrebare de genul daca se poate manca mancarea fara paine.
Logic ca se poate, ca ai gaura tot acolo
) dar ar fi mai ok si mai igienic sa fii epilata
Sa stii ca sunt si barbati carora le place sa fie cu par. Dar daca vrei sa-ti faca si sex oral, e obligatoriu epilare, ca altfel se taie sau se inteapa la limba.
In relatia cu partenerul meu, timp de un an intreg am simtit nevoia constanta de a fi epilata perfect acolo jos. Am incercat de toate. Nu imi imaginam vreodata ca o sa scap de stresul de a ma epila permanent. In ultima vreme am discutat mai mult despre asta si am schimbat foaia
pe el nu il deranjeaza deloc daca este putin par acolo. Acum ma epilez o data undeva la 10 zile si e mult mai comod.
Anonima3345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: