Sexul ar fi putut fii placut si frumos daca nu se grabea baiatul sa sara pe tineca sa-si satisfaca organul in loc sa te pregateasca inainte, ca sa te exciti si sa simti placere, facandu-ti un PRELUDIU foarte bun.
Fara PRELUDIU sexul este urat, durerors, neplacut si fetele nu ajung niciodata sa fie satisfacute.
Macar de v-ati fi interesat inainte, cum se face sexul si ce trebuie sa faceti ori sa nu faceti.
Vin totusi si intreb, cati ani aveti, daca nu va pasa de riscul de a ramane gravida?
Ai facut sex neprotejat cu toata raspunderea banuiesc, sau te-a violat?
In ce priveste posibilitatea formarii unei sarcini, noi nu stim asta, fiindca nu cunoastem toate datele problemei tale, daca baiatul a avut o masturbare si ejaculare anterioara (existand sperma pe teava), daca tu erai sau nu in perioada fertila samd.
Nu a avut loc nicio ejaculare și nicio masturbare, perioada mea fertilă
începe într-o săptămână.
Pe propria răspundere, doar am vrut să încercăm, însă nu a durat mult. Preludiul a fost făcut însă eu eram foarte încordată.
Daca le stii pe toate atat de bine, de ce ai mai venit sa ne intrebi pe noi?
In orice caz, exista intotdeauna risc de sarcina cand faceti sex neprotejat.
Daca va asumati riscul, atunci succes la sex dar pune-l pe baiat sa-ti faca toti un preludiu, ca ce a facut este evidnet orice numai preludiu nu. Faptul ca tu erai incordata, imi spune clar ca nu te-ai excitata, umezit si nu ai primit nici un preludiu.
Depinde daca erai sau nu in perioada fertila. Ai fi mai fericita daca peviitor al alege sa resowcti planul Creatorului si nu ai mai face sex fara casatorie., El nu vrea sa teaiesti in acst stres al u ei sarcini nedirite ci sa ai alaturi de ti e un sit care isi asuma rasounderea sa fie Y
tatal copiilor ce pot apare si neprogramat.