Bună! Poate a fortat penisul cand a facut sex la traumatizat fiind prima data ca a facut sex, sa si dezvirginat s-a rupt ața de la penis? Sa stea linistit sa faca pauza de la orice activitate sexuala cîteva zile sa spele mereu penisul cu apa calda si sapun si sa mearga la urolog la consultatie sa i dea medicul tratament, ce varsta aveti voi? Daca a facut sex cu prezervativ poate sa iritat de la prezervativ.
Am făcut fără, am luat pauză n am mai făcut nimic de 5 zile.
Si cum se simte tot la fel?
Deci tu ai 18 ani si prietenul tau 17? La varsta voastra va arde de sex?
La varsta ta iti arde sa te **** grija ce fac niste adolescenti cu viata lor?
Ca orice adult responsabil.
E de inteles tonul tau: tu inca te joci cu papusile.
Nu este normal ce se întâmplă cu penisul prietenului tău. Sa consulte de urgenta un medic urolog, sa vadă care sunt cauzele acelor fenomene apărute la penisul prietenului tău. O părere personală, ar fi ca durata actului sexual de 30 de minute pentru prima data, este cam mare.
Fara prezervativ...multa minte aveti!
Luna trecuta tot fara prezervativ: https://www.tpu.ro/......drumul-in/
Fara prezervativ, prima oara, a durat 30 de minute! Cred ca prietenul tau te minte!
Problema lui poate fi si o BTS, pe care a luat-o ori de la tine, ori din alta parte.
Sa mearga la medicul Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poate merge la Urolog neinsotit de parinti, dacă a împlinit vârsta de 16 ani.
Nu este normal, simptomele descrise de tine suna a leziune. Sa mearga de urgenta la urolog.
Nu e normal. Să meargă la medic urgent, poate fi o leziune, infecție sau altă problemă serioasă.