Prietene, daca vrei doar sa semeni cu prieteni tai, mai bine lasa-o in pace pe biata fata+ ca nu va puteti intelege, sincer, cautati o fata cu care sa te intelegi la propriu si la figurat cu care sa poti comunica, nu lua decizii pripite, cauta fata potrivita
. Bafta.
Tipule, daca iti place de ea, incearca sa te apropii de ea, sa o cunosti mai bine si te uiti si tu cum reactioneaza cand e sa vorbesti cu ea, in orice limba ai putea sa vorbesti cu ea. Bafta
Tu vrei sa fi cu ea doar pentru ca n-ai mai fost cu alta fata pana acum si prietenii tai au? doar atat? ![]()
Hei... eu zic sa o cunosti mai bine daca chiar iti place de ea... daca nu, NU. e mai bine sa astepti fata potrivita pentru tine decat sa stai cu o fata, pe care poate nu o placi, doar din lipsa experientei. sper ca te-am ajutat! good luck!
Trimitei biletele cu desene de exemplu cu inimioara si i scrii numele el si al dau uite asa R+ numele ei = cu o inimioara ceva de genu` acesta bafta
Nu mai indoiti niciodata sticle de Pepsi.
Ma asteptam la o intrebare in tot ce ai scris, oricum am citit degeaba.
Pai daca o iubesti, spune-i sentimentele indiferen de limba, sau daca nu pe o foaie deseneaza inimoare si numele i intr 2 3 inimii, cred ca o sa isi dea seama nu? si pe spate p.s Numele tau.si daca se uita latine zambind, ins ca da daca se uita ca la felu 14...Norocul nu-i de partea ta, Succes!
Bzvzbz întreabă: