Lasa deocamdata lucrurile asa cum sunt, linistiti-va iar daca e sa va impacati, se va intampla si asta iar daca nu...baieti mai sunt pe lumea asta
Sărut mîna, părerea mea este să îi m ai acordati dumneavoastră o șansă, știți si dvs că toți greșim în multe feluri, dar iertarea deschide calea unei noi relatii de prietenie, multă sănătate si numai bine.
Te inteleg foarte bine, eu m-am intilnit 3 ani jumate si ne-am departit pentru ca tot imi zicea ca s-a saturat etc, mi-a fost ft ft greu sa-l uit dar in fine viata merge inainte, daca te-ai intilnit doar 2 luni o sa-ti fie greu,dar incearca sa esi undeva sa te schimbi tu,look-ul poate)) sa devii poate alt om,daca ai tinut la el,lui o sa-i para rau,si atita timp cit nu tia explicat motivul concret mai sunt poate sanse sa va impacati, dar daca nu sterge-l naibii din prieteni si gata!
p.s daca iti viziteaza profilul, poate are ceva, adica eu fi zis cineva ceva de tine, fapt cu care nu se poate impaca![]()
Deci iti doresc sa fii puternica si sa treci peste! Ai grija de tine:*:*:* si pune-te pe tine pe primul plan, ca baieti au fost si sunt! Si nu se merita!
Eu zic să îți vezi de viață înainte și să îl uiți. Sunt o grămadă de băieți pe planeta asta.
Sterge-l fa-l sa para doar o fantoma si daca nu il poti uita, ti-am mai zis du-te la psiholog.
Mah,u cred ca ar trebui sa il lasi putin sa vezi ca tot el o sa se intoarca.parerea mea.ca pana la urma daca tine la tine isi va da seama ca a facut o gresala...incearca sa nu mai pui toate la suflet asa repede...si incearca sa il faci sa te inteleaga. sper ca te-am ajutat asa putin:*