| alexandraalecs a întrebat:

Buna seara, vin si eu cu un fel de crush cum se zice mai nou. cand eram mici pe la 9 10 ani asa eu si verisorul meu in vacantele de vara acasa la bunici (asa cum ne duceau parintii acum 15 ani nu ca acum in maldive si tenerife), ca toti copii curiosi (cred ca toti ati patit sau ati facut o data treaba asta), am facut ceva de genul mi-o arati si ti-o arat si eu, si de fiecare data cand prindeam ocazia ne dezbracam si ne hlizeam unul la altul, eu ii puneam mana pe a lui, el imi punea mana pe a mea, iar o data tin minte ca "i-am luat-o in gura" ceva de genul doar ca sa ii fac in necaz ca eu pot si el nu poate ca nu are ce la mine!
acum zic ca vin cu un crush pentru ca acum catva timp vorbeam cu el si depanam amintiri si ne-am amintit de treaba asta si parca dintr-o data a tresarit ceva in mine ca o fantezie. i-am sugerat de dragul copilariei sa mai facem o data treaba asta si m-a refuzat, ca atunci eram copii si nu stiam ce facem da acum suntem oameni in toata varsta, responsabili, suntem rude de sange si nu este normal.
va rog sa ma ajutati cu un sfat cum as putea sa il conving sa faca asta, practic vreau mai mult decat sa i-o vad si sa i-o mai iau in gura daca intelege-ti ce vreau sa zic!

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

E cam papa lapte de felul lui laughing nu prea ai ce-i face! Doar daca il prinzi vreodata NF dar sa fi sigura atunci poate il exciti si o sa vrea dar nu stiu, putine sanse...

| privat77 a răspuns:

:'(:'( sunteți rude de sânge daca mai vrei sa iei o pl în gura du-te la club ca acolo îi gasesți pe toți

| mihai69 a răspuns:

Din păcate nu prea ai cum să-l convingi.
Rămâi cu amintirea.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Și mai aud unii că femeile sunt florile, ușile bisericii, care nu mint never, care nu depășesc bărbații în pruncucidere etc. Perversa *""* mele de incestuoasă. Nu ai pic de bun simț și conștiința? Ești un om bolnav și atât.