Le iei ușor când apare fiecare situație, nu trebuie și nu ai cum să știi totul de la început mai ales dacă n-ai avut treabă cu situațiile respective
Roagă-te Creatorului nostru sa te ajute sa devii un bărbat resoonsabil, citește Biblia cu rugamintea către Tatăl nostru ceresc sa iti vorbeasca prin Cartea Lui si implicate într-o relație doar in vederea căsătoriei. Pana atunci nu are rost sa încurci viata fetelor degeaba.
Maturizarea cel puțin în cazul meu a venit când m-am trezit singur pe lume, când numai aveam pe nimeni + că am și adhd + depresie + anexitate dar am reușit pas cu pas, mergând la o clinica unde am avut parte de specialiști care mi au dat tratament și am început sa folosesc remander să îmi amintească de plata facturilor, dar îți spun maturizarea vine când nu ai de ales
Esti in mediul propice sa te responabilizezi.
Ai sa vezi ca facultatea va face din tine un barbat!
În primul rând, eu zic să lași întrebările astea, că e clar că tu deocamdată nu ești pregătit pentru o relație, să nu te mai gândești la așa ceva o perioadă până consideri că te pui la punct și abia apoi să cunoști oameni și cine știe cum sare iepurele.
Muncește cinstit și o să ai banii, și cautăți o fată care are același principiu ca și tine.