anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu un baiat de 3 saptamani si prietenii lui tot ne zic sa facem sex si eu i-am zis lui ca nu vreau acum sex, ca nu sunt pregatita.El mi-a batut apropouri despre sex, insa nu mi-a propus in fata ..Prietenii mei zic ca l-au "citit" din prima si ca el vrea doar sa ma f*ta ca sa se laude la prieteni..Eu "am luptat mult" ca sa fiu cu el si nu stiu ..nu as vrea sa ne despartim, dar daca el doar asta vrea de la mine eu nu o sa fac ce vrea el.Plus ca atunci cand ne vedem imi pune mana pe fund,pe sani, o data mi-a bagat mana si in buzunar, ma tragea de lenjeria intima si imi zice ca mi-e imi sta mintea la prostii (amandoi suntem mai perversilaughing). Sfaturi please?:*

8 răspunsuri:
| Cristina45 a răspuns:

Sa il lasi balta da'l dracu si ce daca ai luptat mult pentru el mai sunt ogramada de baieti care nu fac astfel de gesturi de mahala, cauta si tuh unu care sa te iubeasca si pretuiasca fara sa vrea ceva la schimb

| Dianaㄨ a răspuns:

Buna!
Cum sa iti zica prietenii lui asa ceva? E lipsa de bun simt si pesemne ca s-a cam laudat degeaba.
Nu, nu trebuie sa te lasi dusa de val mai ales ca sunteti impreuna de 3 saptamani. Poate sa te lase oricand si tu sa regreti ca i te-ai dat fara nicio pregetare.
Asteapta sa faceti MACAR 6-7 luni de relatie, sa se poata atasa de tine. [Cati ani ai?]

Nici "jocurile" astea nu prea sunt normale pentru o relatie de 3 saptamani. Trebuie sa TE RESPECTE mai inainte de toate.

O zi buna,
http://educatiasexuala.ucoz.ro

| Dianaㄨ a răspuns:

16 ani?:O Mai asteapta, crede-ma, te va afecta si fizic si moral. Intra si pe site la "Din mesajele voastre." si citeste a2a poveste straight face Asteapta, e mai bine pentru tine!
Daca te va astepta 1 an jumatate-2 atunci inseamna ca e si iubire, dar si atunci poti risca sa te lase dupa ce ati facut-o.

| D4ny3l4 a răspuns:

Tu esti cea care decide pentru tine si daca pe tine te deranjeaza lucrurile astea atunci zi stop! Nu poti, cum ai zis si tu sa faci lucruri pe care nu le vrei. Vorbeste cu el si spune-i si daca nu intelege, atunci tu o sa iti dai seama ce e de facut.Si acum la bun daca iti pune mana pe fund si sani si asa el unde crede ca te.ai putea gandi? Acum la bun. Sper ca ti.am fost de ajutor.Bafta:*Fundabatting eyelashes?

| Bo0ble a răspuns:

Tu esti o domnisoara si trebuie sa faci asa incit sa fii respectata de baiatul cu care te intilnesti. Nui permite sati puna mina la sani si la fund, pentru ca poate sa ajunga la ceva mai grav. Eu consider ca el sta cu tine doar pentru asta. Eu persoanal am un an de cind ma intilnesc si prietenul mi-a spus ca o sa ma astepte atita timp cit va fi nevoie. Nu trebuie sa faci o greseala. Ai grija de tine si de ceea ce vrei sa faci!

| Nifra a răspuns:

Eu zic sa nu-ti incepi viata sexuala de la varsta astawinking Primul baiat trebuie sa te merite si sa tina cu adevarat la tine. Din cate spui el iti cam bate apropouri. Mai lasa-l ceva timp si ai sa-ti dai seama singura ce vrea cu adevarat de la tine. Ai grija de tine :*

| didulici a răspuns:

Mi se pare ca este prea devreme pentru sex, adica doar 3 saptamani si gata? stiu si eu niste fete care au cedat asa repede si acum le pare rau... eu zic sa mai astepti :* bafta

| didulici a răspuns:

Eu zic sa ii zici in fata ca nu vrei daca are intentii serioase te va astepta daca nu spune-i pa baieti mai sunt :*