În timpul tratamentului să îți speli chiloții, pijamalele și lenjeria de pat etc. la 95 de grade și să le calci cu fierul de călcat.
Apropo,nu este bine să mănânci zahăr dacă ai probleme cu candida.Și mai sunt și alte alimente interzise.Le găsești pe net. Sănătate! :*
Mulțumesc mult pentru ajutor! Eu mănânc zahar în prostie . Mersi din suflet :**
N-ai pentru ce! :*
Bună Carmen! Incearca să te speli cu ceai de mușetel, sa nu m ai folosesti sapunul sau gelul de dus in zona intimă, ca mincarimile de care zici tu, ar putea fi si din cauza produselor cu care te speli, spală te m ai mult cu apă sau ceai, ca sa calmezi iritatia, tratamentul ti la dat medicul? Sau il i ei tu asa, analizele au zis ca ai candida? Sau cum ai ajuns tu la concluzia ca ar fi candida? Ai facut recent sex? De cît timp au apărut aceste mîncarimi? Si apar dioar cind stai pe scaun sau cind te ridici? Sau tot mereu. mersi, ce vârstă ai? O zi bună i ti doresc.
Nu am făcut sex niciodată.și a presupus doctorul ca e candida în urma simptomelor și în urma faptului ca am mai avut.din moment ce o faci odată se face frecvent.fac tratament pentru candida prescris de el pana vib rezultatele lamei.nu folosesc niciun fel de produs jos de când am făcut candida prima data, adică de foarte mulți ani.am încercat și cu mușețel și apa cu bicarbonat dar văd ca e la fel. momentan îmi dau cu crema și am luat pastile orale pentru candida
Si acum e m ai bine? de cind dai cu cremă? Scuze ca intreb, de unde esti? Mersi.
Nu e deloc mai bine, asta e ideea.m-Am trezit cu o mancarime îngrozitoare și când mă așezăm la masa de fata cu ai mei abia mă abținem sa nu scot vreun sunet.de asta îmi e frica, ca voi fi așa și la facultate ca mor de rușine
Ce nasol, i ti doresc multa sanatate, sa te faci bine repede, tu esti in poză? Scuza mi te rog curiozitatea. Numai bine, de unde esti/?
Nu sunt în eu în poza. sunt din Timișoara
Ok, mersi Carmen, Duminică plăcută.
Mulțumesc la fel
Multumesc, sarut mîna
Sarut mîna! Ce faci te simti mai bine? multa sanatate si numai bine.
Si eu am viermi intestinali si am incercat sute de tratamente dar fara rezultat nu manca dulce,ciocolata si nu te va manca, sa manci multe seminte de dovleac,usturoi,ceapa, fara lapte, zahar, fructe etc te manca nasul, anal atunci da ai viermi, dar daca nu te manca nasul nu ai
Salut! Ai încercat cumva tinctura de propolis contra paraziților? Am auzit că este foarte bună pentru așa ceva.Eu,din păcate, nu o pot folosi, sunt alergică la ea.
Poti fi cel mult deflorata insa virgina in continuare, deoarece dezvirginarea presupune sex real sau cel putin chiar si o singura penetrare a vaginului de catre un penis. In privinta infectiei genitale va trebui sa astepti rezultatul analizelor deoarece aceste infectii pot sa aiba mai multe cauze (bacteriene, fungice, etc.) Doar in urma unui rezultat exact se poate prescrie si medicamentatia adecvata. Multa sanatate.
Fa bai de sezut cu musetel si dupa da-te cu Clotrimazol. E un unguent care face minuni cu mancarimile.
Mersi! Chiar am degand sa încerc pentru ca nu mai rezist. Mulțumesc mult
Este foarte bine că ai mers la ginecolog și îți recomand să faci niște analize pentru a afla dacă ai probleme cu paraziții. Și eu din cauza lor aveam mâncărimi groaznice.Am renunțat definitiv la zahăr si am făcut mult timp tratament cu tinctură de nucă neagră ( Dr. Hulda Clark), fiindcă medicamentele recomandate de medic nu m-au ajutat, dar poate pe tine da.
Zaharul are vreo influenta?
Da,are influență, pentru că paraziților le place foarte mult zahărul și le dai să mănânce și nu scapi de ei.
Cum te mai simti?