Pune-i intrebari subtile care sa nu aiba ca raspuns :da, nu, poate! Schimbarea se va produce in timp, asa ca daca il iubesti si merita, ai rabdare!
Eu sunt de parere ca e supper indragostit de tine si e prea timid ca sa-ti vb deschis.asta e o dragoste neconditionata.Eu zic sa-l intrebi ceva ce l-ar scoare din situatia asta de...nush de frica de a actiona, de a face primul pas.intreabal despre un lucru ce-l pasioneaza.SUCCES!
FUNDA?
Fostul meu prieten a fost exact la fel si nu am reusit sa il fac sa se deschida mai mult. Cred ca e genul secretos care mereu are ceva de ascuns. Si intr-adevar ajunsese sa imi ascunda chiar si cele mai banale lucruri.Te sfatuiesc sa renunti, pentru ca in timp, cand iti mai trece dragostea, acest aspect o sa te deranjeze foarte tare, o sa ai momente cand o sa simti ca vrei si meriti mai mult.
Ok...ai incercat sa il faci sa te considere un lucru de neatins? Fa-l sa te adore, sa te considere ceva divin.Nu o sclava.Arata-i ca nu esti dependenta de el, ci el de tine.
Mult noroc!
Spune-i ca ai vrea sa iti impartaseasca bucuriile si necazurile cu tine, sa vorbiti despre orice, ca esti dispusa sa il asculti. de multe ori baietii sunt inchisi in ei cand au o problema
Buna, cred ca e prea timid si daca nu face lucrurile pe care ti.ai dori tu sa le faca asta nu inseamna ca nu te iubeste, daca el nu face incearca sa faci tu mai mult decat el si poate asa o sa isi dea si el drumu la gura mai mult.
Sunt sigur ca cu prietenii lui are o gura cat o sura
Bafta! :*
Aloo 3 LUNI
3 Luni
scuze am citit eu rau dar totusi inseamna ca i mai timid incearca sa vorbesti cu el eu am o relatie de 6 ani
am avut si eu o relatie foarte frumoasa de 3 luni dar eram destul de deschisi unu cu altu.
Mersi soro da nu eu am pus intrebarea
Stiu bre!
Bine frate