| 232aaliba a întrebat:

Sunt intr-o situație cam dificila. Un băiat m-a întrebat Dacă vreau sa fiu cu el. Eu am spus ca nu știu iar după câteva zile m-am îndrăgostit de el. Am spus ca da ...acum imediat avem o săptămână. Nu știu dacă își bate sau nu joc de mine. Se uita după alte fete nu e de loc gelos și cel mai bun prieten al meu a spus ca își bate joc de mine după Cum vorbea despre mine. Când am auzit i-am zis ca nu sunt așa de proasta pe cât mă crede el.și i-am zis Pa și el a zis la fel tot Pa laughing))))
Vreau sa îl fac sa mă placa cu adevărat cu toate ca nu mai sunt cu el sau măcar sa îl fac gelos ca sa îi para rău pentru ce a făcut.
Mulțumesc mult...
vreau răspuns /sfaturi repede.

12 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Daca spui ca isi batea joc de tine pe la spatele tau si se mai uita si dupa alte fete nu vad nici un sens. Mai bine lasa, sunt n baieti pe planeta asta, nu are rost sa te umilesti in fata unuia.winking

| AlexanderAdrian a răspuns:

De ce ai vrea sa-ti pierzi timp din viata ta pentru el? N-ai ce face. Iti pierzi energia degeaba. Daca e adevarat ca nu-i pasa defel o sa-ti irosesti si timpul si nici n-o sa te razbuni in veci pe el.

| RAY a răspuns:

Iar copii care au luat vacanta de la gradinita pe TPU? intrebari proaste puteti pune faceti un efort intelectual banuiesc ca se aprinde creierul cand scrieti nu-i asa?

| Pricked a răspuns (pentru RAY):

Tu, care te afli într-o postură mult mai penibilă dacât copiii ăştia, vorbeşti despre eforturi intelectuale? Acceptă odată, eşti un idiot agramat.

Şi Ray, morcovel îţi transmite _ | _.

| RAY a răspuns (pentru Pricked):

Are rost sa-i raspund unui avortat lipsit de creier?

| Pricked a răspuns (pentru RAY):

Eu m-am intimidat când ţi-am citit reply-ul ăsta cutremurător.

Morcovel e mai curajoasă şi m-a rugat din nou să-ţi transmit ceva: "eu si familia mea de morcovi o sa-l violam intr-o zi, pe el si intelectul ala al lui love struck"

| neutrino a răspuns:

In situatia aceasta nu ai cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il ignori si te faci ca nici nu ai habar cine ii ilranesti cel ma itare si il ranesti in orgoliu. Asta solutie de razbunare nu ai.

Dar serios, tu nu ti-ai dat seama ca te place sau nu? Doar nu e camila, tot om e ca si tine, nici extraterestru nu e. Iti poti da seama usor de cum e, din moment ce e tot fiinta umana si totusi tu nu ti-ai dat. Mai casca ochii in lume si fi atenta, ca altfel vei fi dusa de nas pana la nenorocire.

| Hakuouki a răspuns:

Mie sincer, cu aceasta gandire, imi dovedesti ca esti cum te crede el, poate chiar cu un nivel mai ridicat decat te crede el, tu habar n-ai ce inseamna sa fii indragostit de cineva, esti doar o copila, e vina ta ca te-ai mintit singura, tipul nu te-a placut din prima, nu cred ca te va placea, iar cu gelozia, nu i-a pasat pana acum n-o sa-i pese nici de acum. Mai bine cauta alt baiat.

| Blamely a răspuns:

Nu îi vad rostul daca nu te place.Eu zic să-i da-i pace.

| LoWGuY a răspuns:

Lasa,nu te lua dupa toti prostii, razbunarea nu e cea mai buna solutie.NU merita daca zici ca isi bate joc de tine pe la spate si se mai uita si dupa alte fete.

| niceGirl7889 a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa faci nimic in acest caz, lasa timpul sa treaca, daca simtea ceva pentru tine curind o sa isi dea seama si o sa se intoarca, daca nu inseamna ca nu e pentru tine, lasa-l balta si mergi mai departe, lumea e plina de baieti buniwinking