| bikerfreak a întrebat:

Bună, sunt o fată de 12 ani şi vă rog să mă ajutaţi...
Sunt îndrăgostită de un băiat de clasa a 8-a de vreo 9 luni, şi tot nu ştiu dacă mă place sau nu...prietenele mele îmi spun că evident că mă place, deoarece ne holbăm unul la altul mereu pe coridor...Care pot fi semnele că mă place? Şi ce pot face să-l cuceresc?

Răspuns Câştigător
| Roxx4you a răspuns:

Pai semne cum ca te-ar placea ar fi:
se uita la tine mai mereu, te analizeaza din cap pana-n picioare...
Cel mai bine ar fi sa-i spui ce simti, daca se uita insistent la tine, cel mai probabil simte ceva pentru tine dar poate e timid si nu-ti spune... Baga-te si tu in seama cu el, loveste-te "accidental" de el, fa rost de id-ul de mess, sau daca il ai, vorbeste cu el chestii banale, ce ai facut azi bla bla, stii tuhee hee. Ma rog, daca nu ai id-ul lui, imprieteneste-te cu el sau daca aveti un prieten comun, pune-l sa-l intrebe daca te place si asa scapi de indoielihappy.
Bafta :*

5 răspunsuri:
| AndreeaPucca a răspuns:

Eu nu sunt genul care zice "spune-i in fata" pentru ca stiu ca e greu.Dar incearca sa ii spui unui prieten de al lui sa il intrebe chestii de gen "iti place de cineva" sau "iti place de... " (tu) si sa iti spuna.Alta solutie chiar nu am. Sper ca te-am ajutat.

| Tinkerbell_3393 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el si asteapta ca el sa faca urmatorii pasi catre tine doarece el este baiat. Vorbind cu el cred ca o sa iti dai seama ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci la etapa a 2 aproape-te de el si discutati. Apoi uite daca se intereseaza de tine! Daca da atunci invita-l undeva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ziceai in intrebarea cu vulpea ca ai 19 anilaughing si de fapt ai 12 dar oricum...kiss

| SkreamExample a răspuns:

Simplu: ii zici in fata : Vrei sa ne combinam?
Please visit www.info-hack.com