Da eu spun sa te combini cu el daca relatia va functiona o sa fie bine daca nu o sa despartiti Zic sa incerci poate o sa fiti fericiti si uneori e posibil o relatie la distanta
Daca intr-adevar il placi foarte foarte mult eu zic sa stai cu el; x... sper sa fie bun raspunsul...Pwp
Da daca iti place de el nu ignora ce spune inima fa ce crezi in tine dar dupa mine ar trebui sa fii impreuna cu el si sa tineti legatura cine stie pana la urma poate drumurile voastre se vor intalni totusi asta iii sfatul meu bafta:X
Sfatul meu este sa incerci sa te departezi cat mai mult de el pentru ca o sa suferi foarte mult dupa ce vara trece.
Eu teasi sfatui sa asculti ce zic eu pentru ca am patit-o pe pielea mea.
Vai doamne, nu ti se pare ca e deja o obsesie daca l-ai visat de atatea ori si Mai tii si minte
Pai poti sa vorbesti cu el si sa-i explici ca vrei sa fi cu el si sa-l intrebi daca vrea ceva serios cu tine. Chiar daca relatia este la distanta, daca exista iubire, veti trece peste tot si toate.Dar nu cred ca e atat de serios. Adica daca ii place de tine de ce vrea doar la vara sa fiti impreuna? Daca chiar ii placea, vroia de acum. Pentru ca dupa ce veti pleca din tabara se va desparti de tine pe motiv ca este distanta. Vorbeste cu el si explica-i tot. Succes!
Ca sa stii daca vreau sa-l vad de doua ori pe an trebuie sa merg la olimpiada de mate pe judet deci...pun mana pe carte asta si am terminat in toti anii cu 10 pe linie
Atunci felicitari si continua tot asa! de baieti o sa ai timp toata viata
Amaliaaaalala întreabă: