Dereglari hormonale. Daca sexul a fost unul protejat, iar prezervativul a fost verificat dupa utilizare, atunci nu ai cum a ramai insarcinata, deci intarzierea menstruatiei tale, este una de natura hormonala, ceea ce este normal in majoritatea cazurilor.
Mai stii datele de inceput si sfarsit ale ultimelor 3 menstruatii? Ce varsta ai?
Ai dureri de sani?
In mai 26-30
iunie 25-29
iulie 25-29
dar au mai fost si alte luni in care nu mi-a venit regulat de ex in martie mi-a venit pe 14 si in aprilie pe 19, am 17 ani
Ai un ciclu menstrual putin cam lung in ultima perioada..nu este vorba de sarcina dar e nevoie sa mergi la ginecolog. Ai dureri puternice la menstruatie?
Am luat anul trecut pastila de a 2 a zi si nu sunt sigura daca inca ma afecteaza hormonal, desii nu cred, la menstruatie am dureri destul de puternice, dar imi trece cu cate o pastila, ma sperie gandul de o posibila sarcina desii am avut menstruatie luna trecuta iar luna asta n am avut contact sexual
Pastila aia afecteaza ciclul menstrual în care este folosita, nu te afecteaza pe termen lung.
Nu esti insarcinata, asta CLAR nu. Putem exclude insa ai nevoie de o ecografie transvaginala cat mai curand. Suspectez unde este problema...trebuie sa mergi la medic
Mi-a venit azi, mersi!
)
Ma bucur. Daca se mai intampla nu te mai panica. In caz ca nu iti vine 90 de zile consecutive neaparat mergi la medic
Probabil esti insarcinata, chiar de ești protejata sunt șanse mici si poti ramane, câți ani ai?
Dar mi-a venit menstruatia. cum pot ramane? a fost o menstruatie normala de 5 zile
anonim_4396 întreabă: