| Andreeadeea2861 a întrebat:

Buna, suntem in 31 august si mie inca nu mi-a venit menstruatia, luna trecuta mi-a venit desii am facut sex protejat dar luna asta deloc, stie cineva ce poate fi?

11 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Mai stii datele de inceput si sfarsit ale ultimelor 3 menstruatii? Ce varsta ai?

Ai dureri de sani?

| Andreeadeea2861 explică (pentru Robert2526):

In mai 26-30
iunie 25-29
iulie 25-29
dar au mai fost si alte luni in care nu mi-a venit regulat de ex in martie mi-a venit pe 14 si in aprilie pe 19, am 17 ani

| Jdjdjdj7272jwnwno a răspuns:

Probabil esti insarcinata, chiar de ești protejata sunt șanse mici si poti ramane, câți ani ai?

| Robert2526 a răspuns (pentru Andreeadeea2861):

Ai un ciclu menstrual putin cam lung in ultima perioada..nu este vorba de sarcina dar e nevoie sa mergi la ginecolog. Ai dureri puternice la menstruatie?

| Andreeadeea2861 explică (pentru Jdjdjdj7272jwnwno):

Dar mi-a venit menstruatia. cum pot ramane? a fost o menstruatie normala de 5 zile

Am luat anul trecut pastila de a 2 a zi si nu sunt sigura daca inca ma afecteaza hormonal, desii nu cred, la menstruatie am dureri destul de puternice, dar imi trece cu cate o pastila, ma sperie gandul de o posibila sarcina desii am avut menstruatie luna trecuta iar luna asta n am avut contact sexual

| Violleta2022 a răspuns:

Poate ai ciclul de tip NEREGULAT.

Pastila aia afecteaza ciclul menstrual în care este folosita, nu te afecteaza pe termen lung.
Nu esti insarcinata, asta CLAR nu. Putem exclude insa ai nevoie de o ecografie transvaginala cat mai curand. Suspectez unde este problema...trebuie sa mergi la medic

| StoicAnalysis a răspuns:

Dereglari hormonale. Daca sexul a fost unul protejat, iar prezervativul a fost verificat dupa utilizare, atunci nu ai cum a ramai insarcinata, deci intarzierea menstruatiei tale, este una de natura hormonala, ceea ce este normal in majoritatea cazurilor.

Mi-a venit azi, mersi!laughing)

Ma bucur. Daca se mai intampla nu te mai panica. In caz ca nu iti vine 90 de zile consecutive neaparat mergi la medic