| Andrei4k33 a întrebat:

Bună! Știu că poate suna cam stupid, sunt împreună cu iubita mea de 6 luni, facem sex de ceva timp și totul e ok. Eu acum aproximativ o lună i-am facut sex oral, ea nu mi-a spus neapărat să îi fac dar se vedea că vrea si totuși i-a fost puțin rușine. Sincer as vrea si eu ca ea să îmi faca sex oral dar nu știu, am încercat să îi spun mai indirect, ea m-a întrebat dacă vreau si i-am zis ca da, dar când ajungem in pat uită sau nu știu. Sincer nici eu nu i-am mai facut sex oral de atunci si nu stiu cum sa ii spun sau cum sa incep sa ii fac. Dacă mă puteți ajuta cu un sfat serios, va multumesc mult.

Răspuns Apreciat de Editori
| GirlOnline81 a răspuns:

Ce o sa scriu acum nu este recomandat persoanelor pudice big grin.

Mie mi se pare firesc sa nu-ti privezi partenerul de placeri pe care si el ti le ofera.

Andrei, sigur ca sexul oral nu se face doar pentru ca trebuie sau pentru ca partenerul ti-o cere, ci trebuie sa-ti placa sa faci asta pentru barbatul/femeia din fata ta. In cazul iubitei tale, nu e vorba ca-i displace, sau cel putin asta inteleg. Tocmai de aceea, trebuie initiata abordarea adecvata. "Datoria" ta, dragul meu, este s-o faci sa inteleaga ca in pat este singurul loc unde se poate dezlantui. Arata-i ca preludiul iti place la fel de mult si ca placerea ta este la fel de importanta ca si a ei.

12 răspunsuri:
| BananaZambitoare a răspuns:

Când ajungeți din nou în pat nu o mai întreba de loc, pur si simplu îi faci oral după se prinde singură sa îți facă și ea. Toate cele bune!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Eu zic sa ii propui sa faceti 69.
Ar trebui sa vina totul de la sine, sexul oral facand parte din preludiu.
Trebuie sa existe placere reciproca. happy

| Clint a răspuns:

E o intrebare chiar stupida.
"dar când ajungem in pat uită sau nu știu." Tu trebuie sa iei initiativa. Poti sa astepti mult si bine, dupã ea.

| Ppaulmmle a răspuns:

Ai rabdare! Nu te pripi cu gesturi sau propuneri daca ea este inca nehotarata. Continua tu daca ii face placere si daca iti face si tie, asta va demonstra ca nu esti egost sau oportunist si o va face sa se simta in afara oricarui "risc" de a fi "etichetata" in vreun fel. Nu uita niciodata de diferenta dintre cele doua gandiri (feminina si masculina). Nu face cumva greseala sa uiti ca este femeia! Cu siguranta ea are nevoie de mai multa siguranta si mai mult timp pentru a se deschide. Deci ofera-i ce are nevoie si in scurt timp vei fi uimit ce are sa faca ea la adapostul sigurantei si dragostei.

Răspuns utilizator avertizat
| IsIsTHeblitch a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Sa inteleg ca iti place 69? tongue

| mihai69 a răspuns:

Probabil că e excesiv de sfioasă.

| minrest a răspuns:

Ce mare lucru, omule, sa ti se faca sex oral, ca barbat? Nu mi se pare vreo experienta deosebita; mi se pare mult mai slab decat sexul vaginal. Pe cand femeia, da, SE POATE sa simta o placere mare cand i se face, posibil chiar sa fie nevoie, in unele cazuri in care femeia simte placere mai greu. Eu unul, i-as face fara sa cer reciprocitate; fiecare cu gusturile si parerile lui.

| ShelbyGT a răspuns:

Mare greseala ca i-ai facut oral. ea prima trebuia sa iti faca laughing) are ce povesti acum.

| IoanWild a răspuns:

Si tu n-ai gura. Sa-i spui ca si tu ai gura daca nu iti face ea iti face alta. Ce atata figuri pe capu ei. Pai ori se conformeaza ori merge la balamuc. Da saraca ce rusine ii este. Da voi faceti dragoste imbracati. La cum ai abordat subiectul pari cam bulversat. Daca nici tu nu te impui, atunci cine.

| Willis a răspuns:

Când ajungeți în pat, după încălzire, te întorci cu capul între picioarele ei, și tu cu picioarele tale spre capul ei, așa îi oferi ocazia să guste și ea din acadea, nu doar tu din savarină. Simplu.

| sunnyday6 a răspuns (pentru IoanWild):

Nu-i face nici alta, nu-l mai incuraja aiurea! Nu e in stare sa o convinga nici pe fata cu care e...