| Firewolf14 a întrebat:

BUNA TPU.
Am 14 ani.Iar iubitul meu are 19. Ieri a fost ziua unei prietene de-ale mele, iar ea a venit la mine, eu aveam treaba asa ca ea m-a rugat să deblochez telefonul să se joace. Am deblocat telefonul meu pentru ca are parola si ea a început să se joace Pou. Apoi eu cu treaba mea pe afara, ea tot afara era dar pe o huță, apoi si eu m-am pus langa ea si a zis "o sa te doara" apoi mi-am dat seama ca a citit mesajele mele cu iubitul meu unde el îmi spunea să facem sex şi eu îi spuneam că da. Vă rog să nu mă judecați, sunt cu el de un an şi 4 luni ne înțelegem bine. Ce aş putea să fac? Am încercat să neg în fața ei că glumeam cu el, dar ea nu ma crede.

Răspuns Câştigător
| AnaMaria23682 a răspuns:

In primul rand nu trebuia sa.i dai telefonul spune.i ca nu trebuie sa isi bage nasul unde nu.i fierbe oala si ca doar glumeai cu el

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AnaMaria23682):

Te-ai gandit ca fata aia poate traieste intr-o grota si nu are dupa ce bea apa si se bucura si ea de un joc pe smartphone?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta un iubit este prea mult spus. Mai ales ca ai inceput de la 12 ani si ceva.El poate intra la corupere de minori din cauza varstei tale.Esti inca un copil nematurizat.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta ce prost in loc sa sa strabata cearsafurile unei fete de varsta lui se incurca cu minore halele maica sfantaaa tensiuneaaa politiaaaa

| WaterDrop a răspuns:

Asculta ce spune ea si mai asteapta.Clar gandeste mai matur decat o faci tu.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru WaterDrop):

Pe drecu laughing e invidioasa ca nu primeste si ea sex laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata fara minte, cum de ai putut sa-i lasi pe mana telefonul"dezvlocat"? Uite, in ce incurcatura esti! De ce negi? Vrei sa fii si popa si hot? Nu se poate! Iubitul tau, oricum, se va lauda ca te.a "dezvlocat" si toata scoala va afla.

| betibeti50 a răspuns:

Stii ca poate intra la corupere de minori?
Daca el nu are minte, macar fii tu mai desteapta si lasa-l.

| hotsauce2w a răspuns:

Las-o pe aia, n-are ea legătură. Să ne anunți si pe noi când te face prietenul tău poștă, să ne zici dacă a durut.

| Firewolf14 explică:

Pff.mă înțeleg foarte bine cu el şi nu am probleme. Şi nu mi-a cerut el să facem. Eu vreau.

| Firewolf14 explică:

Am rezolvat problema.❤

| Vulpița264 a răspuns:

Fato asculta el e cu 5 ani mai mare de cat tine daca era 2-3 ani mai mare era altceva, dar daca tu ti neaparat la el ar trebui sa ii spui ca nu poti sa faci la varsta asta sex, deoarece corpul tau nu e suficient de dezvoltat mai ales ca acum esti in pragul adolescentei. Eu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala la 17-18 ani cand corpul tau este ceva mai dezvoltat. Daca baiatul chiar tine la tine va intelege, iubirea adevarata trebuie sa aive anumite limite.