In primul rand nu trebuia sa.i dai telefonul spune.i ca nu trebuie sa isi bage nasul unde nu.i fierbe oala si ca doar glumeai cu el
La varsta ta un iubit este prea mult spus. Mai ales ca ai inceput de la 12 ani si ceva.El poate intra la corupere de minori din cauza varstei tale.Esti inca un copil nematurizat.
Fato asculta el e cu 5 ani mai mare de cat tine daca era 2-3 ani mai mare era altceva, dar daca tu ti neaparat la el ar trebui sa ii spui ca nu poti sa faci la varsta asta sex, deoarece corpul tau nu e suficient de dezvoltat mai ales ca acum esti in pragul adolescentei. Eu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala la 17-18 ani cand corpul tau este ceva mai dezvoltat. Daca baiatul chiar tine la tine va intelege, iubirea adevarata trebuie sa aive anumite limite.
Stii ca poate intra la corupere de minori?
Daca el nu are minte, macar fii tu mai desteapta si lasa-l.
Halele maica sfanta ce prost in loc sa sa strabata cearsafurile unei fete de varsta lui se incurca cu minore halele maica sfantaaa tensiuneaaa politiaaaa
Te-ai gandit ca fata aia poate traieste intr-o grota si nu are dupa ce bea apa si se bucura si ea de un joc pe smartphone?
Las-o pe aia, n-are ea legătură. Să ne anunți si pe noi când te face prietenul tău poștă, să ne zici dacă a durut.
Pff.mă înțeleg foarte bine cu el şi nu am probleme. Şi nu mi-a cerut el să facem. Eu vreau.