| MihaEla_8742 a întrebat:

Bună, TPU! Am nevoie de câteva sfaturi ale unor persoane care au mai trecut cumva prin aşa ceva sau prin lucruri asemănătoare! E vorba despre un băiat, evident, un băiat cu care am avut o relaţie de 3 ani şi 3 luni... o relaţie frumoasă, cu multe amintiri frumoase! Numai că acum, din păcate, nu mai pot vorbi despre ceva frumos. Am trecut prin mai multe despărţiri în ultima perioadă, fapt care pe el l-a îndepărtat. Spune că mă iubeşte, a acceptat să ne împăcăm, însă nimic nu mai e cum era.Susţine că are nevoie de timp să se acomodeze. Am fost certaţi aproape 2 luni. Să am oare răbdare de care îmi vorbeşte?! sau mai tare mă va răni. Îl iubesc enorm şi sunt conştientă că am partea mea de vine deoarece numai eu luăm decizia de a ne despărţi când puteam trece uşor cu vederea toate chestiile, cu o mică ceartă. Îl iubesc şi aş avea răbdare dacă ştiu că se va schimba şi că nu va mai fi la fel de rece! Credeţi că aşa va fi sau se va îndepărta uşor, uşor?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca el a avut rabdare atata amar de vreme sa treci peste fazele cu despartirile, sa te ierte pentru raul care l-ai facut relatiei, sa uite cat l-ai ranit fara sa te gandesti...cred ca merita si el macar cateva saptamani ca sa se hotarasca daca mai merita sau nu.

Daca chiar il iubesti,asa cum sustii sus si tare,atunci merita sarmanul sa ii arati ce poate pierde de la tine.

IUBESTE-L,FATA! Iubeste-l si nu il lasa sa-ti scape caci rareori gasesti baieti care sa ierte atat de usor.E o calitate foarte rara ce denota multa iubire si putere de sacrificiu.

Iubeste-l cu tot sufletul,alinta-l,innebuneste-l de iubire, arata-i ce simti cand il vezi, saruta-i fiecare particica din trup...

Nu-l pierde ca fraiera.Ca o sa regreti amarnic!

9 răspunsuri:
| MihaEla_8742 explică:

Cand suntem impreuna totul e ok. Simt ca ma iubeste,il simt aproape, numai cand nu suntem impreuna il simt rece, distantat.Eu am gresit mult fata de el insa mi-am dat seama ca il iubesc enorm si mi-e greu fara el. Sunt dispusa sa ma schimb, el imi cere rabdare iar eu nu sunt convinsa ca asta va rezolva problemele. Daca s-ar schimba si am fi ca inainte ar fi minunat!

| MihaEla_8742 explică:

Ai trecut prin asta? happy

| MihaEla_8742 explică:

Asta ma gandeam sa las timpul sa treaca dar mi-e frica sa nu ma raneasca mai mult!

| MihaEla_8742 explică:

Deja regret ca nu l-am apreciat si ca am realizat prea tarziu ca merita sa fiu altfel cu el! Il iubesc enorm si sunt dispusa sa astept,insa totodata mi-e frica ca se va indeparta. Am vb cu el foarte multe si mi-a spus sa am rabdare si ca inca ma iubeste! Sunt si o fire geloasa si el vorbeste cu o alta fata, bine nu e nimic intre ei, dar ma gandesc tot timpul aiurea!

| Cathuzik a răspuns:

Pai numai el stie ce gandeste, tu ai rabdare, ca daca va desp acum ai sa suferi si tu, insa daca se indeparteaza si el usor usor tu ai sa te saturi si o sa-ti fie mai usor sa.l uiti

| Cathuzik a răspuns:

Si incearca sa-l recuceresti:*

| Cathuzik a răspuns:

Eu am trecut prin multe:* tu ai rabdare acolo'sa. iubiti'va mult

| YourSweetAngel a răspuns:

Draga miia ai rabdare si o sa vezi dc chiiar te iubeste o sa tio demosntreze prin fapte nu prin cuvinte

| muimiamia a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare deoarece ati fost atata timp impreuna si nu e fain sa strici o relatie de atata timp cu toate ca v-ati cetrat de cateva ori si ati stat despartiti un timp mult mai scurt decat ati fost impreuna. cum spunea cineva pe care il cunosc,, timpul le rezolva pe toate.,,