E normal sa fie o sensibilitate dupa, chiar si o usoara durere in functie de cat de viguroasa a fost activitatea .
Mancarimi si amorteala eu nu am experimentat, nu stiu daca e normal sau nu. Dar eu nu m-as ingrijora foarte tare.
Pai dupa 5-6 numere, cred si eu ca il dor ouale si penisul. Pot spune chiar ca iubitul tau e armasar daca il duce 5-6 numere.
Dacă ar fi după el ar face mai multe?…Dar ne vedem și rar și poate de aia nu ia pastile sau ceva pentru asta
El are și usturimii nu știu dacă e normal, Si mereu mi se plânge de asta după sex.
Poate are vreo alergie usoara la latex, daca folositi prezervativul. Daca nu, poate fi de la cantitate Prea mult, prea repede.
Pff, 5-6 numere?! Eu nu am dat niciodata mai mult de 3. Cand faci prea mult, ma gandesc ca e normal sa te resimti.
Nu. El efectiv atat il duce maxim, si o face pentru a te satisface pe tine, deci jos palaria pentru el la aspectul asta.
Nu folosim prezervativ o singură dată am folosit în rest nu știu de la ce poate fi, El crede ca trebuie să meargă la medic
Cred ca e de la cum spui tu dar el crede ca trebuie sa meargă la medic
A fost de multe ori când făcea și 7 numere fără pauză și nu exagerez deloc …dar așa i-am zis și eu ca e de la prea multe numere dar el crede ca trebuie mers la medic
Cum adica "fara pauza"? Ejacula si nu-si pierdea erectia? Hmm...
Nu rămâne la fel după ce termină, Uneori nu tot timpul se culcă pe jumătate dar se scoală înapoi imediat și eu m-am mirat când am văzut prima dată
Nu e nevoie sa mearga la medic. E si normal sa ai dureri in zona aceea cand o forjezi de 5-6 ori odata.
Doamna dragă, 5-6 numere consecutive după o paza de o jumătate de an, este normal sa aibă asemenea dureri sau usturimi la nivelul penisului. Pentru a nu mai avea asemenea probleme, faceti sex doua numere consecutive, faceți o pauza de câteva ore sau pana i se școală normal penisul și continuați cu 1-2 numere. Vei observa ca totul va fi ok.