| AnDr3iYY a întrebat:

Am o intrebare o fata tot imi zice te pup cand mai vi in parc sa ne intalnim ce sa creed ca ma place? fundita

6 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

happy Consulta un dictionar ca ai niste greseli de gramatica, sau ai scris repede in fine.
Mda nu stiu daca inseamna ceva si pe mine ma cheama mereu in oras o fata, la suc, la cafea, la film, dar stiu ca nu ma place ( sper, pentru ca daca aflu ca m-a placut ma vezi la Pro TV spanzurat de lustra lu bunica in chiloti si in bocanci)
Incearca sa vezi cum reactioneaza daca pui mana pe ea cand mergeti pe afara ( daca te cheama doar pe tine, poate sansa sa fie ceva, daca mai vin si alte fete/baieti, esti decat un tip de treaba straight face cum patesc eu mereu )

| deeadragutza2 a răspuns:

Pai nu stiu de ce nu o intrebi in fata daca te place. poate zice ca te pupa pentru ca tine la tine ca la un prieten bun ca la un frate dar mai bine intreab-o in fata

| biscuiteletau a răspuns:

Nu nea`aparat! tongue Mda. Depinde ca si eu mai spun asa " Te Pup " cand vb la telefon si inainte sa inchid [ te pup pa pa ] dar si cand sunt cu prietenii si plecam sau d`astea laughing. Adica nu stiu e posibil [ ca sa fim optimisti ] dar multe persoane spun asta " Te pup " unora care le sunt doar prieteni sau chiar cand pun un raspuns pe TPU big grin mai spun asa la sfarsit.
Bafta. Te pup. Paa. happy

| CraciunMarius2012 a răspuns:

Man doar din vorbele astea nu iti poti da seama de exemplu asa zic si eu la telefon tonguetonguetongue si si in real mai peste tot astept funda

| avrika07 a răspuns:

Asta deam ar trebui sa fie clar ca fetei ii place de tine!

| Dumy99 a răspuns:

Depinde.Poate e o prietenie mai apropiata(se simte atasata de tine) sau poate chiar s`a indragostit de tine.Parerea mea este k se simte atasata de tine...Nu se stie pana nu o intrebibig grin