Consulta un dictionar ca ai niste greseli de gramatica, sau ai scris repede in fine.
Mda nu stiu daca inseamna ceva si pe mine ma cheama mereu in oras o fata, la suc, la cafea, la film, dar stiu ca nu ma place ( sper, pentru ca daca aflu ca m-a placut ma vezi la Pro TV spanzurat de lustra lu bunica in chiloti si in bocanci)
Incearca sa vezi cum reactioneaza daca pui mana pe ea cand mergeti pe afara ( daca te cheama doar pe tine, poate sansa sa fie ceva, daca mai vin si alte fete/baieti, esti decat un tip de treaba cum patesc eu mereu )
Pai nu stiu de ce nu o intrebi in fata daca te place. poate zice ca te pupa pentru ca tine la tine ca la un prieten bun ca la un frate dar mai bine intreab-o in fata
Nu nea`aparat! Mda. Depinde ca si eu mai spun asa " Te Pup " cand vb la telefon si inainte sa inchid [ te pup pa pa ] dar si cand sunt cu prietenii si plecam sau d`astea
. Adica nu stiu e posibil [ ca sa fim optimisti ] dar multe persoane spun asta " Te pup " unora care le sunt doar prieteni sau chiar cand pun un raspuns pe TPU
mai spun asa la sfarsit.
Bafta. Te pup. Paa.
Man doar din vorbele astea nu iti poti da seama de exemplu asa zic si eu la telefon si si in real mai peste tot astept funda
Depinde.Poate e o prietenie mai apropiata(se simte atasata de tine) sau poate chiar s`a indragostit de tine.Parerea mea este k se simte atasata de tine...Nu se stie pana nu o intrebi