| Kevin00 a întrebat:

am o problema.Din pacate m-am nascut cu un singur testicul si vreau sa aflu daca pot face copii, deoarece ma gandesc foarte serios la problema asta...si sa o discut cu parintii nu mi-e tot una...tin sa precizez ca erectia mea nu este una normala, ci una mai transparenta dar totusi alba.PS am 16 ani.

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Poti. Doar un singur spermatozoid trebuie sa ajunga la destinatie. Cand mai cresti poti sa-ti faci un implant pentru estetica.

In rest ai grija de el ca sa produca destui hormoni si sperma de calitate. Mananca sanatos, fa miscare, socializeaza cu prietenii. Nu bea, nu fuma, nu te droga.

| seth2016 a răspuns (pentru seth2016):

Pentru linistea ta poti face si o depunere la o banca de sperma.

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Cand vei realiza ca tot salariul tau se va duce pe nevoile plodului iar tu ramai doar cu aerul sa te hranesti iti vei dori sa nu fi facut

| corbulalbrosu a răspuns:

Atat medicii cat si sexologii ne asigura si considera ca fertilitatea este asigurata si in cazul in careexista doar un singur testicul cu conditia ca cel existent sa fie dar in stare normala de functionare. In concluzie procreerea este probabila nefiind deloc afectata, asa ca nu ar trebui sa ai nici un motiv de ingrijorare. Culoarea spermei ejaculate (erectie inseamna intarirea, scularea penisului) poate sa difere foarte si cu toate acestea sa contina spermatozoizi viabili cu motilitate riducara. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Chiar daca ai doar un testicul, esti apt pentru a procrea. Deci poti face copii fara nici o problema.