Buna![]()
Poate acea persoana din masina este casatorita.
Persoana care a facut poza poate il cunoaste? poate te cunoaste pe tine?
Nu ai decat sa astepti sa vezi ce se intampla.
Asta sa te inveti minte si sa stai cuminte in bancuta ta.
O zi buna
Da,persoana aceea e căsătorită. Cel care a făcut poza nu ne cunoaște nici pe mine nici pe el 100%.
Poate avea telefon nou omul si il testa
daca nu va cunoaste, atunci nu este problema, totusi problema este la tine ca "el" este putin casatorit.
știu,dar ideea e că pleacă definitiv din tara.și am vrut 5 minute să stăm, dar s-a băgat nenea.
Asta e cliseu d-ala clasic :
''Ai geamu' spart, n-ai frane si te lingi cu o minora
Cand rulezi bara la bara cu 4 la ora''
Daca tipul e casatorit, e posibil ca sotia lui sa fi mirosit ceva si sa fi angajat pe cineva sa-l urmareasca (eventual sa stranga probe pentru divort). Te sfatuiesc sa-ti gasesti baieti de varsta ta, ca-s mult mai curati. Adultii sunt capabili de multe chestii urate si nu cred c-ai vrea sa te trezesti implicata in divorturi si scandaluri.
In primul rand, cu ce facea poze? Avea aparat performant sau un simplu telefon? Putea doar sa fie un forever-alone mirat de ce faceati si a spus sa faca o poza, putea fi chiar si un prank... orice.
Pai politia nu are treaba ca tu esti minora doar cand mergi si declari tu sau parinti ca are treaba cu tine
Aha. Deci ea nu se bagă dacă eu sunt de acord? Chiar nu vreau să afle părinții mei, poate par disperată.
Pai nau ei treaba cu voi
) doar daca merg parinti tai sau tu la politie si il acuzi de ceva in rest nau treaba nu-si baga nasu
Oke..pfff,m-am cam sperat. sper să nu pună pe internet sau ceva de genul.
Poti sa mergi cu el in fata sediului de politie si sa te giugiulesti cu el si nau treaba
) da cred ca nu tiai luat un de vreo 30 de ani ca il si leaga pe loc
Ce ai nimerit vârsta
)
Serios?
)
Foarte,dar lasă. :**
Si cum este sa ai o relatie cu un tip la cre poti sa-i spui tata?
Nu am avut o relație cu el. Chiar ii spuneam tati.
))
Pff. gloubu de cristal nu minteste![]()
))Fain adica am vajut aicia una da 10 ani sa tras-o cu unu de 40 si intreba daca este normal
))) Doamne.
)
Nu, pe bune. Chiar nu am avut o relație cu el.
Cum vine asta... Ai fost cu el in masina te-ai sarutat si nu aveti o relatie?
Păi nu il cunosc, dar cu numerele la politie sau ceva? Să ii spună că umblă cu o minoră...
Si de unde știe el ca esti minora?
Cred ca ar fi timpul sa te muti. pleci din tara si nu revii cam 3-4 ani pana se linistesc apele.
Oricum a plecat el.
E la mintea cocosului daca ala are 30 de ani si tu 16 mormal ca intra la parnaie fara nici o discutie. Sper sa va prinda sotia lui si sa te ia la bataie.
Pai acel om, de unde stie ca tu esti minora? Si. probabil pozele le facea pentru ca masina era pusa undeva unde nu trebuia. sau. nu stiu. Daca era "spion "
de ce iesea sa il vezi tu. Stai linistita
Păi se vede că sunt minoră, adică am 16 ani și tipul ăla e mult..mult mai mare.
:**
Sincer nu prea stiu ce sa spun. Nu inteleg cam ce avea omul ala de gand. La mine in oras e o femeie nebuna de face poze la orice, ma rog pentru tine sa fii in aceeasi situatie pentru a nu avea probleme cu familia
!
Mersiii mult, te pup!
:**
Pai uite nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji daca nu-l cunosti)Majoritatea fotografilor pozeaza orice
In cel mai rau caz este un detectiv
dar nu cred sa patesti ceva in cazul in care doar va sarutati
Funda
Si din cauza ta prietenul tau o sa stea intre 10 si 20 de ani dupa gratii pentru pedofilie