Inca o intrebare din asta.
uite, nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu si-a dat drumu in tine, cu atat mai mult cu cat nu a introdus penisul de tot.
stai linistita si nu te mai gandi ca pur si simplu n`ai de ce.
daca chiar esti atat de speriata, peste 2 saptamani i`ati un test de sarcina si o sa afli atunci daca esti sau nu.
dar, NU ai cum sa fii.
stai lin:*
Insarcinata nu esti daca nu a lasat in tine iar virgina se poate sa mai fii daca nu a intrat mult.
Si eu am avut o intrebare asemanatoare . doar ca noi doar ne-am atins organele nu cum spui tu "ca nu a intrat de tot" nu stiu ce sa zic dar am primit si eu cateva raspunsuri cum ar fi ca inainte sa-si dea drumul la fel ca tine sa umezit si ca acel lichid ar fi alcatuit si el din spermatozoizi. deci sa speram ca acum nu este nimic dar sa fii mai atenta de acum incolo
Buna pai daca penetrarea nu a avut loc si nu sia te-a atins cu lichidul de frana normal ca nu ramai insarcinata
asa ca nu te mai stresa degeaba
Uite eu am relatii cu prietenul meu de foarte mult timp si nu o facem niciodata protejat. el mereu o scoate cand simte ca ii vine si avem relatii sexuale de 4 ani. in primul an mereu imi era frica sa nu raman gravida, dar stai linistita daca el spune ca nu si-a dath drumul in tine asa e. nu ar avea de ce sa te minta. iar totusi cum adica nu te-a dezvirginat? cat a bagat din penis? pentur ca este destul de ciudat.