| fecinum a întrebat:

Buna TPU.am si eu o intr si as dori daca se poate sa-mi rasp sincer pentru ca este un gand care ma macina de cateva zile
acum cateva zile am intretinut rel sexuale cu iubitul meu si am facut-o neprotejat pentru ca a fost ceva imprevizibil.desi nu stiu de ce ma gandesc la chestia asta pentru ca este improbabil chiar, totusi as vrea sa va intr si pe voi, sa fiu sigura. eu inca sunt virgina, pentru ca penisul nu a intrat de tot drept urmare sangerarea nu a avut loc. totusi, la un mom dat el si-a dat drumul, dar nu in mine.inainte de asi da drumul a scos-o si a stranso si si-a dat drumul, apoi s-a dus la baie. eu eram si eu uda si...de aici a plecat totul. prima data nu mi-a trecut prin cap.adica nici nu m-am gandit la asta, dar a doua zi am inceput sa ma gand putin cate putin.
intrebarea mea pentru voi este: credeti ca este probabil sa raman gravida? din mom ce el nu si-a dat nici drumul in mine si inca mai sunt virgina? ciclul trebuie sa imi vina tocmai peste doua saptamana laughing asa cu nu pot sa ma conving.am vb cu el si ma asigurat ca nu e asa, pentru ca se cun si am incrd in el pentru ca nu ma mintit niciodata cu nimic.si m-a rugat sa nu ma mai gand la asta pentru ca nu am de ce(el este destul de matur pentru varsta lui)si sincer nici nu ia picat prea bine "perla"(daca intr-adevar este o perla) pe care am scos-o

8 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Insarcinata nu esti.dar nici virgina.doar fizic

| liviu42 a răspuns:

Dar cat ti-a intrat penisul in vagin? de mai esti virgina.

| MititiCa a răspuns:

Inca o intrebare din astastraight face.
uite, nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu si-a dat drumu in tine, cu atat mai mult cu cat nu a introdus penisul de tot.
stai linistita si nu te mai gandi ca pur si simplu n`ai de ce.
daca chiar esti atat de speriata, peste 2 saptamani i`ati un test de sarcina si o sa afli atunci daca esti sau nutongue.
dar, NU ai cum sa fiihappy.
stai lin:*

| Roxyuy a răspuns:

Insarcinata nu esti daca nu a lasat in tine iar virgina se poate sa mai fii daca nu a intrat mult.

| cristinuta01 a răspuns:

Si eu am avut o intrebare asemanatoare happy. doar ca noi doar ne-am atins organele nu cum spui tu "ca nu a intrat de tot" nu stiu ce sa zic dar am primit si eu cateva raspunsuri cum ar fi ca inainte sa-si dea drumul la fel ca tine sa umezit si ca acel lichid ar fi alcatuit si el din spermatozoizi. deci sa speram ca acum nu este nimic dar sa fii mai atenta de acum incolo

| cosmin_1969 a răspuns:

Buna pai daca penetrarea nu a avut loc si nu sia te-a atins cu lichidul de franalaughing normal ca nu ramai insarcinatawinkingasa ca nu te mai stresa degeaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica esti virgina daca ai avut relatii sexuale? rolling on the floor chiar daca nu s-a rupt vaginul...nu mai esti virgina, pentru ca ai avut relatii sexuale :p nu cont cat a intrat :p nu esti insarcinata, daca nu si-a dat drumu in tine oh go on

| eumah a răspuns:

Uite eu am relatii cu prietenul meu de foarte mult timp si nu o facem niciodata protejat. el mereu o scoate cand simte ca ii vine si avem relatii sexuale de 4 ani. in primul an mereu imi era frica sa nu raman gravida, dar stai linistita daca el spune ca nu si-a dath drumul in tine asa e. nu ar avea de ce sa te minta. iar totusi cum adica nu te-a dezvirginat? cat a bagat din penis? pentur ca este destul de ciudat.