| kosmin11 a întrebat:

am si eu o intrebare daca am fc dragoste cu prietena mea si era virgina.prima oara nu i-a curs sange dar a 2 oara da este ceva normal? exista riscul de a ramane insarcinata? (tin sa mentin ca nu mi-am dat drumul in ea) funda:*

5 răspunsuri:
| irrumator30 a răspuns:

Himenul este foarte elastic. el se poate rupe fie la cea mica atingere fie deloc. Depinde. Himenul se poate rupe oricand la o presiune, al doilea act sexual, al treilea, al n-spelea. Nu e musai la primul sa se rupa.

Ma disperati cu "nu mi-am drumu in ea", "exista riscul sa ramana insarcinata"? Daca te joci cu focul, te arzi, deci poate da.
Daca vreit sa faceti sex linistiti, fara nici un stress, folositi prezervativul si va fi totul ok. Daca nu va place exista si alte metode contraceptive: ovule spermiocide, folii spermicide, inel contraceptiv s.a.

| Filomena24 a răspuns (pentru irrumator30):

Ce spui tu acolo...e dincolo de imaginatia celui ce a pus intrebarea! nu stiu daca va dati seama si voi dar daca stia ce sunt toate astea le folosea si nu mai era nevoit sa puna o astfel de intrebare. SFAT: daca nu esti destul de pregatit pe asta, nu o face!

| dreamgirl94 a răspuns:

Da,cosmin.exista riscul.

| anonima3389 a răspuns:

Este ceva normal.sunt fete carora nu le curge sange deloc.nu cred ca exista riscul sa ramana insarcinata, dar lichidul acela care curge poate sa contina spermatozoizi..asa ca aveti grija

| BOTOASAMICA a răspuns:

Nu prea cred ca poate sa ramana, si da este normal